Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επισκέψεις του Περιφερειακού Συμβούλου Αθανάσιου Ακρίβου σε χωριά της Καρδίτσας και Τρικάλων

akrivos prasino kinhma 1

Ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» και νεοεκλεγείς  Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος μαζί με τα στελέχη της παράταξής του επισκέφθηκε τις προηγούμενες μέρες χωριά της Καρδίτσας  και των Τρικάλων.

Στις επισκέψεις που πραγματοποίησε  στα Κανάλια και τη Δρακότρυπα Καρδίτσας ,στο Γαρδίκι Τρικάλων, και στα Μετέωρα άδραξε την ευκαιρία να συστηθεί και να συνομιλήσει με τους κατοίκους των χωριών, να  ανταλλάξει απόψεις  μαζί τους και γενικότερα να συζητήσει και να αναλύσει -όσο αυτό είναι εφικτό- τα προβλήματα του τόπου τους.

(Δρακότρυπα)

akrivos drakotrypa

Τα στελέχη της  παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» που τον συντρόφευσαν στην περιοδεία του- εκτός από τον κ. Ακρίβο- ήταν :

Μπίχτας Ιωάννης, Ακρίβος Απόστολος, Δελιτζιάς Δημήτριος, Κατσιώτη Θεοφανία, Καραμήτρου Αθηνά και ο συντοπίτης μας και προσωπικός  φίλος του κ.Ακρίβου, ο κ. Καλύβας Κων/νος.

Οι Αυγουστιάτικες επισκέψεις του Περιφερειακού Συμβούλου και της ομάδας του πραγματοποιήθηκαν για τους εξής σημαντικούς λόγους :

  1. Να γνωρίσει η «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια» τις ομορφιές χωριών της περιφέρειας Θεσσαλίας και τους κατοίκους της.
  2. Να σχηματίσει μια γενική εικόνα των προβλημάτων της κάθε περιοχής, αποσκοπώντας στο άμεσο διάστημα να προχωρήσει στην επίλυσή τους κατά το δοκούν.
  3. Και τέλος να μοιράσει ευχές σε όλους με την ευκαιρία του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ευχαριστώντας τους παράλληλα και για την έμπρακτη στήριξή τους.

Ιωάννα Κρίκου

(Κανάλια)

stathis akrivos

 

akrivos kanalia

( Μεγάλο Μετέωρο)

akrivos meteora

 

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
aemouzakiou logo

Φιλική νίκη της A.E MOYZAKIOY επί του A.O ΠΥΛΗΣ με σκόρ 5-0

Next Article
antonis Thanos

Ευχαριστήρια επιστολή του Γ.Σ. Μουζακίου και περιχώρων Γ. Πασιαλής στον Θάνο Αντώνη..

Related Posts