Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου και περιφερειακών συμβούλων σε υπηρεσίες και ιδρύματα για τις ευχές του Πάσχα

nousios ygeia5

Επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου και περιφερειακών συμβούλων σε υπηρεσίες και ιδρύματα για τις ευχές του Πάσχα

Επισκέψεις με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα , ενόψει του Πάσχα, σε δημόσιες υπηρεσίες και ιδρύματα του νομού Καρδίτσας  πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος , συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους κα Λία Ρογγανάκη και κ. Δημήτρη Αναγνωστόπουλο.

Βέβαια λόγω της πανδημίας  χειραψίες, εναγκαλισμοί και είσοδος στα γραφεία των κτιρίων δεν περιλαμβάνονταν, ως είθισται , στο πρόγραμμα των επισκέψεων, ενώ τηρήθηκαν αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Πρώτος σταθμός η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, όπου τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους υποδέχτηκε ο αστυνομικός διευθυντής Καρδίτσας κ. Θωμάς Καρανάσιος. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν ευχές για καλό Πάσχα, ενώ ο κ. Νούσιος του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του για υγεία και δύναμη σε όλο το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης , που τις μέρες αυτές είναι επιφορτισμένο και με το έργο της εφαρμογής των μέτρων, λόγω της πανδημίας.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου τόσο ο διοικητής κ. Χρήστος Κοκκώνης όσο και το προσωπικό ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον του και αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές.

Στο ΚΕΠΕΠ ο προϊστάμενος της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Γ. Αρχανιώτης, υποδέχτηκε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους, τους ευχαρίστησε και αντάλλαξαν ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

Ανάλογη η υποδοχή και στο Γηροκομείο της πόλης, όπου ο δ/ντής του ιδρύματος κ. Ιωάννης Σούφλας ευχαρίστησε την περιφερειακή αρχή για την επίσκεψη και αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλό Πάσχα.

Τελευταία επίσκεψη στο Γ.Ν.Κ, όπου ο διοικητής κ. Δημήτρης Κεχαγιάς, αφού ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους περιφερειακούς συμβούλους , τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί και αντάλλαξε ευχές μαζί τους. Ο κ. Νούσιος από την πλευρά του, του ζήτησε να μεταφέρει και τις δικές του ευχές σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνει τη δική του μάχη αυτές τις άγιες μέρες.

Ανάλογο το κλίμα με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ με ευχές για υγεία και δύναμη .

Σε όλες τις υπηρεσίες και τα ιδρύματα προσφέρθηκαν από την Π.Ε Καρδίτσας δέματα με είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό.

nousios ygeia5 1 nousios ygeia nousios ygeia1 nousios ygeia2 nousios ygeia3 nousios ygeia4




Total
0
Shares
Previous Article
katanalotes pasxa

Ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού ενόψει των εορτών του Πάσχα

Next Article
perifereia thessalias logo

Έργα 56 εκατ. ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας