Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου ενόψει των Χριστουγέννων

Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου ενόψει των Χριστουγέννων

Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιου ενόψει των Χριστουγέννων

‘’Υγεία και δύναμη’’ οι ευχές του Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιου – Επισκέφτηκε δημόσιες υπηρεσίες και ιδρύματα

Μέρες γιορτινές, μέρες αγάπης και η προσφορά και η  αλληλεγγύη έγιναν πράξη  με συμβολικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Μάσκες και αποστάσεις, αλλά και χαμόγελα και θερμές ευχές στις επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου σε δημόσιες υπηρεσίες και ιδρύματα του ν. Καρδίτσας.

Τον κ. Αντιπεριφερειάρχη συνόδευαν ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Νίκος Καραγιάννης και η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων κα Λία Ρογγανάκη.

Πρώτος σταθμός η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, όπου τους υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Δ/ντής κ. Θωμάς Καρανάσιος. Οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα, ενώ ο κ. Νούσιος του ζήτησε να μεταφέρει τις ευχές του σε όλο το προσωπικό της Α.Δ, που τις ημέρες αυτές είναι επιφορτισμένο με το έργο της εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική, με τον Δ/τη των Π.Υ ν. Καρδίτσας κ. Γιώργο Νταουτά να ανταλλάσσει ευχές με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη.

Στο Γ.Ν ο διοικητής κ. Δημήτρης Κεχαγιάς, ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους για την επίσκεψη και τους ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στο Νοσοκομείο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης του ζήτησε να μεταφέρει τις θερμές του ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που δίνει μάχη στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του ιού. Ανάλογες ευχές για υγεία και δύναμη και στους εργαζομένους στο ΕΚΑΒ.

Την αγάπη του στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ΚΕΠΕΠ, έστειλε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μέσα από τις ευχές που αντάλλαξε με την προϊσταμένη των διοικητικών υπηρεσιών του ιδρύματος κ. Παρασκευή Κρικώνη.

Ευχές και με τον εκπρόσωπο του Γηροκομείου Καρδίτσας πατέρα Ιεζεκιήλ Κωνσταντά, τις οποίες ο κ. Αντιπεριφερειάρχης του ζήτησε να μεταφέρει και στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο.

Σε όλες τις υπηρεσίες και τα ιδρύματα προσφέρθηκαν από την Π.Ε Καρδίτσας γλυκίσματα και δέματα με είδη πρώτης ανάγκης και υγειονομικό υλικό, που είναι απαραίτητα στους χώρους αυτούς.




Total
0
Shares
Previous Article
ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η επιστροφή στη θρησκεία»

Next Article
ΘΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΟΣ

Ευχές Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου