Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσημο: Ο Κάρλος Σάινθ στη Ferrari!

sainz1

Επίσημο: Ο Κάρλος Σάινθ στη Ferrari!

Ο αντικαταστάτης του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Scuderia από το 2021 και μετά, θα είναι ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ, με ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Γρήγορες οι εξελίξεις στο Μαρανέλο. Πέρασαν μόλις μερικές μέρες που η Ferrari δεν τα «βρήκε» με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και ανακοινώθηκε ότι μετά το τέλος αυτής της σεζόν, θα πάψουν να συνεργάζονται, αφήνοντας ένα κόκκινο μονοθέσιο χωρίς οδηγό. Όπως είναι λογικό, οι μνηστήρες ήταν πολλοί και τελικά, ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ θα πάρει τη θέση! Η ανακοίνωση είναι πλέον επίσημη και το συμβόλαιο του 25χρονου με τη Scuderia έχει διάρκεια δύο ετών. Σήμερα, ο Σάινθ οδηγεί για λογαριασμό της McLaren και μάθαμε ότι τη θέση του, θα την πάρει ο Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Αν και ο Φέτελ δείχνει να έχει πολλά ακόμη για να δώσει και η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική, φουντώνουν οι φήμες ότι δεν θα συνεχίσει στη Formula 1 και ότι θα αποσυρθεί, κάτι που πιστεύει και ο Σέρχιο Πέρεθ της Racing Point. Από την άλλη ο Σάινθ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στη McLaren με την περσινή του χρονιά και έχει αποδείξει πολλές φορές την αξία του. Ο Φερνάντο Αλόνσο για παράδειγμα, ένας πιλότος που αν μη τι άλλο, η γνώμη του μετράει, είπε ότι το μέλλον του στη Formula 1 προμηνύεται λαμπρό. Με την ανακοίνωση ότι ο Σάινθ θα πάει στη Ferrari, ο Ισπανός είπε: «είμαι πολύ χαρούμενος που θα τρέχω για λογαριασμό της Scuderia Ferrari το 2021 και είμαι ενθουσιασμένος για το μέλλον μου με την ομάδα. Έχω έναν ακόμη σημαντικό χρόνο μπροστά μου με τη McLaren και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

«Μακρύς ο δρόμος και με δυσκολίες»

Ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της Ferrari, είπε από τη μεριά του: «είμαι χαρούμενος να ανακοινώσω ότι ο Κάρλος θα έρθει στη Ferrari από τη σεζόν του 2021. Έχει ήδη αποδείξει την αξία του και έχει την τεχνική ικανότητα και τα σωστά χαρακτηριστικά για να τον κάνει ιδανικό για εμάς, να ταιριάξει στην οικογένειά μας. Ξεκινάμε έναν νέο κύκλο με στόχο να επιστρέψουμε στην κορυφή της Formula 1. Το ταξίδι θα είναι μακρύ και με δυσκολίες, ειδικά με δεδομένο την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τις ξαφνικές αλλαγές. Απαιτείται διαφορετική αντιμετώπιση από ότι γνωρίζαμε από το πρόσφατο παρελθόν. Πιστεύουμε ότι ένας οδηγός με το ταλέντο και την προσωπικότητα του Σαρλ και του Κάρλος, των νεότερων στην ιστορία των τελευταίων 50 χρόνων στη Ferrari, θα είναι ο καλύτερος συνδυασμός που θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

gazzetta.gr




Total
0
Shares
Previous Article
lappas spyros vouli

Το υφεσιακό σοκ της ελληνικής οικονομίας

Next Article
Λίμνη Κάρλα

Μελέτη για την ασφαλή λειτουργία του ταμιευτήρα της Κάρλας

Related Posts

sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…