Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίσημη επίσκεψη του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Αργιθέα

Επίσημη επίσκεψη του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Αργιθέα
Επίσημη επίσκεψη του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Αργιθέα
Ο πρώτος σε σταυρούς στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ στο Νομό Καρδίτσας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Παπαγεωργίου επισκέφθηκε επίσημα την Αργιθέα την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.
Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ανθηρού με τον Δήμαρχο Αργιθέας Ανδρέα Στεργίου συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πορεία αποκαταστάσεων των καταστροφών από τον “Ιανό”, η υποστελέχωση του Δήμου, οι εμβολιασμοί, η ήπια αναπτυξιακή προοπτική της ορεινής περιοχής, η αναγκαιότητα της επίσπευσης της ολοκλήρωσης των οδικών διαπεριφερειακών συνδέσεων, οι καινοτόμες πρωτοβουλίες από πλευράς Δήμου και η πολλαπλή στήριξη των μόνιμων κατοίκων.
Επίσημη επίσκεψη του Σωτήρη Παπαγεωργίου στην Αργιθέα
Ο κ. Παπαγεωργίου, από τη μεριά του, δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή σε όλα τα επίπεδα και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην ανάδειξη της Αργιθέας ως ενός από τους πλέον σημαντικούς προορισμούς ολόκληρης της Θεσσαλίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Παπαδήμας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Γραμμένος και Τάκης Καμπούρης, καθώς και ο ενεργός Αργιθεάτης συμπολίτης μας Γιώργος Παπαδόπουλος.



Total
0
Shares
Previous Article
dog

Εγκαταλείπουν τον σκύλο τους και εκείνος τρέχει να τους προλάβει - Οργή στα social media

Next Article
koronoios covid

Δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων Covid-19 στη Θεσσαλία το Σάββατο 31/7

Related Posts

paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…