Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιπλέον μέτρα πρόληψης για τον κορονοϊό Covid19 από το Δήμο Πύλης

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΥΛΗΣ

 

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο πρόβλημα της νόσου του κορωνοϊου Covid19, μετά την ενημέρωση από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους, μετά την από 11/03/2020 ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, η διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δήμου Πύλης που συγκροτήθηκε με σκοπό την αντιμετώπιση, την διαχείριση και την λήψη μέτρων ενημερώνει:

Από την Δευτέρα 16/03/2020 ημέρα Δευτέρα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης θα ισχύουν τα κατωτέρω:

1ον: α) Η εξυπηρέτηση των δημοτών μας από τις υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται μόνο με τηλεφωνική επικοινωνία προκειμένου οι δημότες μας να λαμβάνουν οδηγίες για τα θέματα που ενδιαφέρονται.

β) Η υποβολή αιτήσεων και η παραλαβή εγγράφων θα γίνεται με χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

γ) Σε περίπτωση που χρειάζεται αυτοπρόσωπη παρουσία δημότη σε Υπηρεσία του Δήμου αυτή θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

2ον: Η υποχρέωση των δημοτών μας για την δήλωση πραγματικών στοιχείων των ακινήτων τους ενώ είχε καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου πήρε παράταση μέχρι την τελευταία μέρα του Ιουνίου 2020.

3ον: Επιβάλλεται η απομάκρυνση όλων των υπαλλήλων του Δήμου που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, από τους χώρους συναλλαγής κοινού και αν εάν αυτό δεν είναι δυνατό, απομακρύνονται υποχρεωτικά από την υπηρεσία τους μέχρι 27-3-2020, με βεβαίωση του οικείου προϊσταμένου τους και συνυπογραφή του οικείου Διευθυντή.

4ον: Τα Ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά. Να προσέρχονται μόνο οι δημότες μας στις άκρως απαραίτητες και επείγουσες υποθέσεις.

5ον: Οι υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου θα λειτουργούν κανονικά. Όμως παρακαλούνται οι δημότες, επειδή θα υπάρχουν και άδειες ειδικού σκοπού στους υπαλλήλους και θα είναι μειωμένο το προσωπικό να είναι προσεκτικοί και να υπάρχει περιορισμένη εναπόθεση απορριμμάτων.

6ον: Υπενθυμίζουμε ότι θα παραμείνουν κλειστές δομές του Δήμου (Παιδικοί Σταθμοί – Νηπιαγωγεία – Δημοτικά Σχολεία – Γυμνάσιο – Λύκειο – ΕΠΑΛ – Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης).

7ον: Θα υπάρξει ενημέρωση των πολιτών μας με την διανομή φυλλαδίων αλλά και με την προσωπική επαφή των ειδικών. Το Πρόγραμμα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» θα λειτουργήσει κανονικά, αφού λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (αντισηπτικά – μάσκες – θερμόμετρα  κ.λ.π.) τόσο για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που εξυπηρετούν όσο και για τους ιδίους.

Ο Δήμος και οι υπηρεσίες του δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν και θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης των δημοτών μας.

Προτρέπουμε όλους να τηρούν με ακρίβεια όσα συστήνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας στον Δήμο:

2434350141 – Γενικός Γραμματέας Δήμου

2434350122 – Διευθυντής Δήμου Πύλης

2434350123 – Προϊστάμενος Διοικητικών Υπηρεσιών

2434350134 – Προϊστάμενος Τεχνικών Υπηρεσιών

2434350308 – Προϊσταμένη Κ.Ε.Π.

2431352119 – Προϊσταμένη Περιβάλλοντος

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Ορκίσθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ορκίσθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύρια Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Next Article
Το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα - Η πρώτη επίσημη ποδοσφαιρική ομάδα

Το ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα - Η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα

Related Posts

E65 Staikouras
Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65 «Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία…