Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ Τίκα και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών προσκαλεί τους Απανταχού Καρδιτσιώτες και τους Θεσσαλούς

Επιμνημόσυνη δέηση στους τάφους του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ Τίκα και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα την προσεχή Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών 

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών προσκαλεί όλους τους Καρδιτσιώτες και τους Θεσσαλούς την προσεχή Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ότε και όπου θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει ο Καρδιτσιώτης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεοχωρίου, κ. Παύλος Αθάνατος, ως εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερωνύμου Β’.serafeim plastiras syllogos apantaxou karditsioton 2

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο Καθηγητής Καρδιολογίας και απόφοιτος του Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Στέφανος Φούσας και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Καρδίτσας, κ. Παναγιώτης Νάνος.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων θα παραστεί για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιατικά και Χιακά σωματεία.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος ή για οποιαδήποτε πληροφορία για την εκδήλωση, να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών (www.karditsiwtes.gr – τηλ. 210.3301370).

 
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημ. Παπακώστας: «Ανεβάζει» ξανά τα θέματα Γιατρού στα Θεσσαλικά Βραγκιανά Αχελώου και ασφάλτου σε διανομαρχιακό δρόμο Ρογκίων - όρια Ευρυτανίας, η ΛΑΣ Θεσσαλίας!

Επόμενο άρθρο
papasotirisgkekas

Λαογραφικός Αρχαιολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οξυάς: .....«Αποχαιρετώντας» τον παπά-Σωτήρη Γκέκα