Επιμνημόσυνη δέηση στη σπηλιά που γεννήθηκε ο ήρωας Γεώργιος Καραϊσκάκης (φωτο-video)


Έτος Γ. Καραϊσκάκη 1827-2017

Σε κλίμα συγκίνησης απέριττα με κατάνυξη και απλά όπως εξ άλλου αρμόζει σε τέτοιου μεγέθους ήρωα όπως ο Γεώργιος Καραϊσκάκης έγινε η επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο που γεννήθηκε ο ήρωας με την ευκαιρία έναρξης της 50ης διεθνής γιορτής «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2017» που γιορτάζονται σε περιφερειακό επίπεδο στο Νομό μας.

Στην εκδήλωση στο χώρο της σπηλιάς παραβρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος ο οποίος τέλεσε τη Δέηση, ο Αιδεσιμότατος του χωριού μας πατέρας Νικόλαος Δήμος, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γ. Κωτσός, ο Αντιδήμαρχος κ. Επ. Γκινής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σ. Τόλια και Γ. Φούντας, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μουζακίου κ. Ν. Πούπης και Μαυρομματίου κ. Γ. Νάσιος, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Μουζακίου κ. Ελένη Ρούσσα, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου κ. Δ. Γιώτης και πάρα πολλοί μικροί και μεγάλοι επισκέπτες που αγαπούν και σέβονται την ιστορία του τόπου μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε δημόσια όλα τα Μ.Μ.Ε. έντυπα και ηλεκτρονικά και ιδιαίτερα το MOUZAKI NEWS που πάντα «καλύπτει» τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού μας καθώς και τον κ. Βαγγέλη Παπαβασιλείου για την ζωντανή κάλυψη της εκδήλωσης μέσω του Καρδίτσα Live streaming δίνοντας τη δυνατότητα στους απόδημους Μαυρομματιανούς και όχι μόνο να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά ζωντανά τη συγκεκριμένη επετειακή εκδήλωση μνήμης από τον ιστορικό χώρο της σπηλιάς του Μαυρομματίου

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Δ. Γιώτης

 


Total
0
Shares
Previous Article

2η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού στο Μουζάκι

Next Article

Οι Φιλαρμονικές Μουζακίου & Τρικάλων σε μία μοναδική συναυλία στο Μουζάκι

Total
0
Share