Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ Τίκα και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα

 

«Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες τιμούν στις 9 Δεκεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ Τίκα και τον Πρωθυπουργό-Στρατηγό Νικόλαο Πλαστήρα» 

Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12.00′ μ.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελέσει με την δέουσα επισημότητα την καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή των επιφανών Καρδιτσιωτών, του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος, Σεραφείμ Τίκα (που καταγόταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας) και του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (που γεννήθηκε στην Καρδίτσα και καταγόταν από το Μορφοβούνι της Λίμνης Πλαστήρα).

Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων, κ.κ. Τιμόθεος.

Για τη ζωή και το έργο του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ θα μιλήσει ο σχολάρχης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων «Γείτονα» και εκπρόσωπος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, κ. Ελευθέριος Γείτονας και για τη ζωή και το έργο του Πρωθυπουργού-Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα θα μιλήσει ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος Σταθόπουλος.

Έχουν προσκληθεί να παραστούν όλες οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του Τόπου, όλα τα Καρδιτσιώτικα, Θεσσαλικά, Μικρασιάτικα και Χιακά σωματεία, καθώς επίσης και η Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας για να αποδώσει τις δέουσες τιμές.

Όποιος φορέας ή σωματείο επιθυμεί να καταθέσει στεφάνι ή να αποστείλει τιμητικό άγημα του χορευτικού του τμήματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών έως και την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 (τηλ. 210.3301370 – e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com). 

 ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ




Total
0
Shares
Previous Article

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας

Next Article

Ανάκτηση των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το 2017.

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…