Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Τηλεδιάσκεψη με τον εκπρόσωπο του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου

Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Τηλεδιάσκεψη με τον εκπρόσωπο του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου

Στις 19.1.2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Ζυγογιάννη και των μελών της Διοικητικής Επιτροπής κ.κ. Ευριπίδη Παπουτσή Γεν. Γραμματέα, Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου Οικονομικού Επόπτη και Γεώργιου Στεργιούλη Υπεύθυνου Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Επιχειρήσεων με τον εκπρόσωπο του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου κ. Θωμά Μπακούρα.

Στην τηλεδιάσκεψη έγινε ενημέρωση για τις δράσεις του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί άμεσα νέα τηλεδιάσκεψη με τη συμμετοχή του Προεδρείου του Ελληνο – Ιταλικού Επιμελητηρίου και των Μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με σκοπό την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την περαιτέρω συνεργασία και την προώθηση δράσεων μεταξύ των δύο φορέων.

Το Ελληνο – Ιταλικό Επιμελητήριο διαθέτει γραφεία σε 54 χώρες ανά τον κόσμο και  παρέχει στις επιχειρήσεις μέλη του διευρυμένες δυνατότητες για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους σε παγκόσμιο δίκτυο.




Total
0
Shares
Previous Article
Drive through Rapid testings

Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Δημαρχείο Καρδίτσας

Next Article
dimarheio Karditsas dimos

Πρόταση στο «Αντώνης Τρίτσης» για ασφαλτόστρωση 35 χιλιομέτρων αγροτικών οδών