Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα Τρίτη 26/10

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας: Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα Τρίτη 26/10

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα Τρίτη 26/10 και ώρα 19:30, μέσω τηλεδιάσκεψης με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης   (28-9-2021).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου  Καρδίτσας με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας της εκδήλωσης «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» για το  έτος 2021.

Εισηγητής: Βασιλείου Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με τον Δήμο Καρδίτσας Θεματικής  Έκθεσης τουριστικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος με θέμα «Περιβαλλοντικό -Προϊστορικό Πάρκο Δεινοσαύρων», για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 Εισηγητής: Παπαδάκος Πέτρος, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμ/ριου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορηγία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο Διεθνές Συνέδριο Aγροτεχνολογίας του Agribusiness Thessaly Summit 2021 που θα γίνει στα Τρίκαλα από 19 έως 20/11/2021 και τις ανταποδοτικές παροχές προς το Επιμελητήριο.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης  Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικαιροποίηση του κειμένου του Οργανισμού των Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου μετά από τροποποιήσεις -διορθώσεις που ζητήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης  Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δωρεά χρηματικού ποσού εις μνήμην Μίχαλου Κωνσταντίνου στο Παράρτημα Καρδίτσας του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμ/ριου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με  αίτηση του Σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ Δήμου Σοφάδων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμ/ριου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια δύο (2) καμερών που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια δύο (2) οθονών μέσω των οποίων θα προβάλλονται πληροφορίες για το Επιμελητήριο και την περιοχή της Καρδίτσας σε εκθέσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια ενός (1) INFO KIOSK που θα παρέχει πληροφορίες για το Επιμελητήριο και την περιοχή της Καρδίτσας και θα χρησιμοποιείται σε εκθέσεις και διάφορες εκδηλώσεις.

Εισηγητής : Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

  1. Διάφορα.



Total
0
Shares
Previous Article
Εορτάστηκαν τα 21α «ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ» στην Πιαλεία - Ο Δήμος Πύλης τίμησε τον Ήρωα Βασίλη Τσιαβαλιάρη

Εορτάστηκαν τα 21α «ΤΣΙΑΒΑΛΙΑΡΕΙΑ» στην Πιαλεία - Ο Δήμος Πύλης τίμησε τον Ήρωα Βασίλη Τσιαβαλιάρη

Next Article
Δήμος Πύλης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του ΚΔΒΜ

Δήμος Καρδίτσας: Συνεχίζεται η λειτουργία των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης - Αίτηση συμμετοχής

Related Posts