Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ο COVID-19 έχει εισβάλλει στη ζωή μας και αποτελεί τη νέα πραγματικότητα

Επιμελητήριο Καρδίτσας

Ο COVID-19 έχει εισβάλλει στη ζωή μας και αποτελεί τη νέα πραγματικότητα. Η Ευρώπη σημειώνει όλο και περισσότερα κρούσματα καθημερινά και οι Κυβερνήσεις προσπαθούν να συγκρατήσουν τη διασπορά παίρνοντας μέτρα που καθόλου ευχάριστα δεν είναι.

Η ζωή των επαγγελματιών έχει αλλάξει ριζικά και το εισόδημά μας συρρικνώνεται λόγω της πανδημίας.

Οι ώρες αυτές όμως, είναι σημαντικές για τη ζωή μας και για το μέλλον μας. Πρέπει όλοι μας να συμμορφωθούμε με τα νέα μέτρα και να φερθούμε ώριμα. Ειδικά οι συνάδελφοι επιχειρηματίες του κλάδου της εστίασης πρέπει να τηρούν ευλαβικά τις συστάσεις των ειδικών, έτσι ώστε η εστίαση στην Καρδίτσα να μείνει ανοικτή. Λόγω του κλεισίματος των επιχειρήσεων εστίασης στις άλλες Θεσσαλικές πόλεις, ίσως παρουσιασθεί μια αυξημένη κίνηση στην πόλη μας, το γεγονός όμως αυτό θα δημιουργήσει σοβαρό κίνδυνο υπερ-μετάδοσης του ιού στην πόλη μας, με συνέπεια το κλείσιμο της εστίασης και στην Καρδίτσα.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Νομού και ιδιαίτερα τους καταστηματάρχες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στο προσωπικό μας, στις οικογένειές μας.

Ας κάνουμε όλοι μας με υπευθυνότητα αυτά που μας αναλογούν, για να μείνουν ανοικτές οι επιχειρήσεις μας, αλλά κυρίως για να είμαστε όλοι ασφαλείς!

Φοράμε μάσκα σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τηρούμε τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις.

Δεν κυκλοφορούμε από τις 12 το βράδυ ως τις 5 το πρωϊ.

Υπομονή, συνέπεια και υπευθυνότητα για να είμαστε όλοι ασφαλείς.
Total
2
Shares
Previous Article

Ασ. Σκόνδρα: «Η ΝΔ στηρίζει έμπρακτα τους πολίτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρέσκεται στο να δημαγωγεί»

Next Article

Παράδοση μία διαχρονική αξία


Total
2
Share