Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα νομικής υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου αποφάσισε τη διοργάνωση ημερίδας όπου έμπειροι δικηγόροι και οικονομολόγοι θα απαντήσουν σε πλήθος ερωτήσεων αναφορικά με οφειλές και νομικά ζητήματα επιχειρηματιών –μελών του Επιμελητηρίου προς Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημόσιο και τρίτους (οφειλές σε ΟΑΕΕ και Τράπεζες, Νόμος Κατσέλη, Πτωχευτικός Νόμος, ποινικά ζητήματα, πλειστηριασμοί κλπ).

Οι ομιλητές που θα πλαισιώσουν την εκδήλωση θα είναι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Καρδίτσας, το Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας, αλλά και ειδικευμένοι στα παραπάνω θέματα επιστήμονες.

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί μετά τις 20 Αυγούστου, παρακαλούμε τους επιχειρηματίες – μέλη μας να μας γνωστοποιήσουν έγκαιρα τις ερωτήσεις τους  και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με τα παραπάνω θέματα, με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης.

Η αποστολή των ερωτημάτων, η οποία μπορεί να γίνει και ανώνυμα, θα γίνεται στο email του Επιμελητηρίου info@karditsacci.gr, στο fax: 2441022238 και στα τηλ. 2441022301 και 22334 των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου.
Total
0
Shares