Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίδομα Θέρμανσης: Παράταση στη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση

Επίδομα Θέρμανσης 2021

Επίδομα Θέρμανσης: Παράταση στη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών, πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση

Παράταση έως τις 23 Ιουλίου στην υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών για το επίδομα θέρμανσης του 2020, η οποία συμπαρασύρει και την ημερομηνία καταβολής της δεύτερης δόσης η οποία πλέον ορίζεται η 31 Αυγούστου, όπως και την ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα το ποσό επιδόματος θέρμανσης θα καταβληθεί

– Έως την 31η Αυγούστου 2021 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 28η Φεβρουαρίου 2021.

Προς το σκοπό αυτό, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν στην πλατφόρμα, έως την 23η Ιουλίου 2021, τα δικαιολογητικά αγορών λοιπών καυσίμων (εκτός του πετρελαίου θέρμανσης) που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας. Για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

– Έως την 30ή Σεπτεμβρίου 2021 για ποσά που προκύπτουν κατόπιν εξέτασης ενστάσεων που υποβάλλονται στο πλαίσιο της παρούσας.

Σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ενδιαφερόμενου ή χορήγησης επιδόματος μικρότερου του αιτούμενου ή αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της επεξεργασίας, δύναται ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση επανεξέτασης αποκλειστικά εγγράφως προς τη Διεύθυνση Επιχειρησιακών Διαδικασιών (ΔΙ.ΕΠΙ.ΔΙ.) μέσω της θυρίδας του TAXISnet (επιλογή «Ερωτήματα προς Α.Α.Δ.Ε.», θεματική κατηγορία «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης») μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021, στην οποία θα τεκμηριώνει τους λόγους ένστασης.




Total
0
Shares
Previous Article
apates 1

Βόλος: Φροντιστής ακαδημίας έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους ποδοσφαιριστές

Next Article
Deutsche Welle: Στο τραπέζι αμοιβή 500 ευρώ για όσους εμβολιάζονται στη Γερμανία

Deutsche Welle: Στο τραπέζι αμοιβή 500 ευρώ για όσους εμβολιάζονται στη Γερμανία