Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίδομα θέρμανσης: Κλείνει το myΘέρμανση για την πληρωμή

Επίδομα Θέρμανσης 2021

Επίδομα θέρμανσης: Κλείνει το myΘέρμανση για την πληρωμή

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα «myΘέρμανση» θα είναι ανοιχτή μέχρι και απόψε το βράδυ προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν κατάφεραν να τα αναρτήσουν στην προηγούμενη προθεσμία, να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους για την αγορά καυσίμων, εκτός του πετρελαίου θέρμανσης.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν αφορούν στην αγορά λοιπών καυσίμων, εκτός πετρελαίου θέρμανσης, που τιμολογήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2021 έως την 28η Φεβρουαρίου 2021 στην πλατφόρμα έως την 23η Ιουλίου 2021.

Για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.1.2021 έως 28.2.2021 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 29η Απριλίου 2021.

Η πληρωμή των ποσών επιδόματος θέρμανσης στους δικαιούχους θα γίνει ως την 31 Αυγούστου στον ΙΒΑΝ που έχουν δηλώσει στο myTAXISnet.

Σε περίπτωση αμφισβήτησης του ποσού πληρωμής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021 μέσω της ενότητας «Ερωτήματα προς ΑΑΔΕ» στο myTAXISnet.




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid Test στον Δήμο Πύλης

Rapid tests: Που θα γίνουν δειγματοληπτικοί έλεγχοι αύριο Σάββατο στη Θεσσαλία

Next Article
Πανελλήνιες 2021: Που θα κινηθούν οι βάσεις εισαγωγής – Οι τάσεις ανά επιστημονικό πεδίο

Βάσεις 2021: Οι αλλαγές που φέρνει η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής - Πώς αλλάζει ο «χάρτης» των σχολών

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…