Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επίδομα παιδιού: Εγκρίθηκε η Γ’ Δόση – Πότε θα καταβληθεί

 

Δημοσιεύτηκε η απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, με την οποία εγκρίθηκε η δαπάνη ύψους εκατόν ογδόντα εκατομμυρίων ευρώ (180.000.000,00 €) σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Φ. 220 ΚΑΕ 2476 οικονομικού έτους 2018, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ (ΑΦΜ: 090037978 ΔΟΥ Α’ Αθηνών) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Γ’ διμήνου 2018 καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΑ στις 25 – 27 Ιουλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή της Γ’ δόσης 2018, η οποία θα αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, στους δικαιούχους που θα έχουν εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση και θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20 Ιουλίου.

Οι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού θα μπορούν να ενημερωθούν για το ποσό που πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους μέσω της πλατφόρμας υποβολής της αίτησης Α21 με χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.




Total
0
Shares
Previous Article

Νέο Γαστρεντερολογικό-Ενδοσκοπικό τμήμα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Next Article

Πανελλαδική απεργία στο εμπόριο την ερχόμενη Κυριακή

Related Posts

2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”