Επέκταση συνεργασίας του Θεόνη με τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

<

Το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη επεκτείνει την επιτυχημένη συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα των super markets Γαλαξίας & είναι πλέον διαθέσιμο σε ακόμη περισσότερα καταστήματα του πανελλαδικού δικτύου του.

Η συνεργασία ξεκίνησε πριν δύο χρόνια και σημείωσε σημαντική επιτυχία από την αρχή. Ακολουθώντας τη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών, η γνωστή αλυσίδα super markets Γαλαξίας συνεχίζει τη διάθεση του φυσικού μεταλλικού νερού Θεόνη σε επιπλέον γεωγραφικά σημεία, καλύπτοντας τις Περιφέρειες Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Αττικής και τις πόλεις Πάτρα, Κόρινθο και Αίγιο. Με την επέκταση της συνεργασίας, οι πιστοί καταναλωτές, λαμβάνοντας υπόψιν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Θεόνη, μπορούν πλέον να βρίσκουν το αγαπημένο τους νερό σε ολοένα και περισσότερα σημεία στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμου επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρα, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Καραγκιουλέ Άννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε:  annie@theoniwater.gr


Total
0
Shares
Previous Article

Τοποθέτηση Αγοραστού στην 11η Πανελλήνια Σύνοδος Φο.Δ.Σ.Α.

Next Article

Η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης


Total
0
Share