Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Επαναλειτουργεί ο Δημοτικός Ξενώνας στο Μεσενικόλα

ksenonas mesenikola 1

Επαναλειτουργεί ο Δημοτικός Ξενώνας στο Μεσενικόλα

Νοικιάστηκε ο Δημοτικός Ξενώνας στο Μεσενικόλα, μαζί με την καφετέρια η οποία θα λειτουργεί στο ισόγειο. Οι υπογραφές στα μισθωτήρια «έπεσαν» μεταξύ του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου και των ενοικιαστών Αντώνη και Ζαχαρούλα Καζάση. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δημοτικά ακίνητα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον δύο νέων ζευγαριών με καταγωγή από το Μεσενικόλα, τα οποία εγκατέλειψαν την Αθήνα και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο χωριό.

Ήδη ετοιμάζονται πυρετωδώς οι χώροι και η καφετέρια θα λειτουργήσει τις αμέσως προσεχείς ημέρες. Ο Ξενώνας προγραμματίζεται να λειτουργήσει τον επόμενο μήνα, ενώ δρομολογείται η επαναλειτουργία της ιστορικής πλατείας του χωριού.

Οι νέοι έχουν ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του Τουρισμού για το Μεσενικόλα. Εκτός της αξιοποίησης των υπαρχόντων υποδομών, σχεδιάζουν και άλλες δραστηριότητες για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες.




Total
0
Shares
Previous Article
fam trip 1

«Πάσχα στη Θεσσαλία»: Δημοσιογράφοι προσκεκλημένοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας περιγράφουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες 

Next Article
bakouras leonidas 1

Λεωνίδα Μπακούρας: Ο άνθρωπος που «απογείωσε» την ΕΔΑ Θεσσ στον τομέα της ενέργειας