Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Μίλα Τώρα – Stop Bulling

ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Μίλα Τώρα - Stop Bulling

ΕΠΑΛ Τυρνάβου: Μίλα Τώρα – Stop Bulling

Όταν κοιτάς από ψηλά

μοιάζει ο κόσμος ζωγραφιά (Κ. Χατζής)

Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου συμμετέχει στη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού στις 6 Μαρτίου για την ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας στα φαινόμενα bullying που μπορεί να εμφανιστούν στα σχολεία.

Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου όλοι οι μαθητές του ΕΠΑΛ Τυρνάβου μετά από παρότρυνση της Διεύθυνσης του σχολείου και σε υλοποίηση της πρότασης της εκπαιδευτικού κας Γεράση Δήμητρας, ήρθαν ντυμένοι ομοιόμορφα, επιλέγοντας το μαύρο χρώμα. Στόχος ήταν οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης να σχηματίσουν με τα σώματά τους τη φράση: ΜΙΛΑ ΤΩΡΑ, ενώ, οι μαθητές της Γ’ Λυκείου κρατώντας μωβ και μαύρες κορδέλες σχημάτισαν τη λέξη: bullying και πάνω από αυτή σχημάτισαν ένα Χ. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ευάγγελο Κρεμαστά για την πολύτιμη υποστήριξη στη λήψη αεροφωτογραφιών και βίντεο με τη χρήση drone.

Ως δάσκαλοι είμαστε περήφανοι για τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους. Μαζί με τους μαθητές μας καταβάλουμε συλλογικά κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε έχουμε ένα σχολείο που καλλιεργούμε τις ανθρώπινες σχέσεις και επαφές. Σε αυτές οι εκπαιδευτικοί είναι μαζί και δίπλα με τους μαθητές, ακούνε και μοιράζονται ενώ οι μαθητές εμπιστεύονται και μιλάνε. Το μήνυμα που θέλουμε να εκπέμψουμε ως σχολείο, είναι πως μόνο με τη συζήτηση και τη συνεργασία μπορούμε να λύνουμε όλα μας τα προβλήματα. Για το λόγο αυτό Μιλάμε και Μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τους φόβους μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Νόμος και Ελευθερία - Άνθρωπος και Ταυτότητες (Θρησκεία – Έθνος) - Φωτογραφία: Προπαγάνδα αλλά και Εργαλείο Αφύπνισης - Ποίηση και Πολιτική - Η βαλίτσα του Ταξιδιώτη - Ένα εκκλησάκι οικόσημο της Δονούσας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΣΗ: Βίοι παράλληλοι - H Τραγωδία των Τεμπών: Aνθρώπινο Λάθος και Κρατική Αβελτηρία - Η πρώτη επέτειος του Ουκρανικού πολέμου: Οι διαψεύσεις και οι προοπτικές για ειρήνη - Ελευθερώστε τα γλυπτά του Παρθενώνα - Στο λυκαυγές ενός άλλου κόσμου: Προοπτικές και Ευθύνες… - Τρία βιβλία για μία ασφαλή πλοήγηση στην εποχή της μετα-πραγματικότητας - Αλλάζουν οι θρησκείες; - Μικρασιατική Καταστροφή: Μνήμη που πληγώνει… - Ένας άδικος θάνατος και μία δίκαιη εξέγερση - Τουρκικός μεγαλο-Ιδεατισμός ή η παράνοια του νέο-Οθωμανισμού;

Η «εποποιία» της πολιτικής φαυλότητας 

Next Article
Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Έκοψε την πίτα του ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου και Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Related Posts