Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

EOΣΚ: Προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ “Frozen Ambrosia”

επανέρχεται με το νέο “Frozen Ambrosia “
Frozen Ambrosia 111

Μετά το  “Frozen Ambrosia”- A winter adventure in Greece, ο C.P (Constantine Papanikolaou) επανέρχεται με το νέο “Frozen Ambrosia ” να μας ξαναταξιδεύσει στις ομορφιές των χιονισμένων ελληνικών βουνών.

Μέσα από τη νέα  του ταινία-ντοκιμαντέρ για  τη χώρα μας, επιχειρεί να μας παρουσιάζει την “αθέατη” πλευρά της Ελλάδας και να αναδείξει την μαγεία του χειμώνα, προτρέποντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο να αφήσουν για λίγο τις Άλπεις και να δουν την άλλη πλευρά της Ελλάδας.

Επίσης, θα προβληθούν άλλες τρεις ταινίες-ντοκιμαντέρ μικρού μήκους: «Οι Άγγελοι της Ήρας» τρεις νέες γυναίκες που μας εμπνέουν με τον τρόπο ζωής τους κάνοντας ορειβατικό σκι σε όλη την Ελλάδα. Το «Wonderlust Ski/Bike Trip» ακολουθεί δύο φίλους που με τα ποδήλατά τους ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Γράμμο στη Βόρεια Ελλάδα, και από εκεί κάνουν σκι σε όλες τις μεγάλες κορυφές του βουνού. Τέλος ο «Ασταμάτητος» ένας ογδονταεπτάχρονος παλιός σκιέρ, από τους πρώτους στην Ελλάδα, δοκιμάζει τώρα για πρώτη φορά το ορειβατικό σκι.

Η ταινία θα προβληθεί στις 28 Νοέμβρη, στις 19.00 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, με οργανωτή τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ).

 

Frozen Ambrosia 1




Total
0
Shares
Previous Article
kotsos boridis 1

Προβλήματα του Εθνικού Κέντρου Βάμβακος και το αγροτικό πετρέλαιο τέθηκαν από τον Γ. Κωτσό στον Μ. Βορίδη

Next Article
oaed

ΟΑΕΔ. Πότε πληρώνεται το δώρο Χριστουγέννων 2019