Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εως 20/3 οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία στο proti-eggrafi.services.gov.gr 

nipiagogeia eggrafes

Έως 20/3 οι εγγραφές στα δημόσια νηπιαγωγεία στο proti-eggrafi.services.gov.gr 

Έως και το επόμενο Σάββατο 20/3/2021, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών https://proti-eggrafi.services.gov.gr/  στα δημόσια νηπιαγωγεία γενικής παιδείας για το σχολικό έτος 2021-2022, κατόπιν συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Επιπλέον, η υποβολή αιτήσεων για την εγγραφή των μαθητών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού, για το σχολικό έτος 2021-2022, ξεκινά από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο προς αποφυγή μετακινήσεων, όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή ταχυδρομείου.

Στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται παιδιά που γεννήθηκαν το 2016 και το 2017 ενώ στην A’ τάξη του δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2015.




Total
0
Shares
Previous Article
Αρνητικά και τα 83 rapid test στους υπαλλήλους της Π.Ε Καρδίτσας

Το πρόγραμμα των μαζικών δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία αύριο Σάββατο 13-3-2021

Next Article
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εγκαταστάθηκαν οικογένειες σε οικίσκους στο Βλαχογιάννι, αύριο στο Μεσοχώρι και τις επόμενες ημέρες στο Δαμάσι

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Εγκαταστάθηκαν οικογένειες σε οικίσκους στο Βλαχογιάννι, αύριο στο Μεσοχώρι και τις επόμενες ημέρες στο Δαμάσι