Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εορταστικό Πρόγραμμα Δήμου Μουζακίου

ekdiloseis mouzaki

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης, ζητώντας τη σύμπραξη όλων των υπηρεσιών του Δήμου, ώστε να αποτελέσει η ωραιότερη γιορτή του χρόνου μία εμπειρία χαράς και προσφοράς για όλους τους δημότες, πρόσφερε ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιελάμβανε ποικίλες δράσεις για όλες τις ηλικιακές ομάδες του Δήμου.

Στο κάλεσμα του Δημάρχου όλοι εργάστηκαν αφιλοκερδώς, ώστε να αισθανθεί κάθε δημότης το πνεύμα των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα εμπλουτίστηκε με δράσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, με παραδοσιακές προτάσεις τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους και με περισσή μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες.

Την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων σήμανε ο Δήμαρχος Μουζακίου στις 16 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία της έδρας του Δήμου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Νούσιου και της Δημοτικής Αρχής ανάμεσα σε πλήθος παρευρισκομένων που αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Φωταγώγηση δέντρων διοργανώθηκε και σε άλλα χωριά του Δήμου.

Για τη μαθητική κοινότητα ο Δήμαρχος Μουζακίου σε συνεργασία με τους προέδρους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ τον κ. Γ.Γέρμανο και από πλευράς ΝΠΔΔ(Αθλητισμού –Πολιτισμού και Νεότητας) την κ. Ελ. Ρούσα,οργάνωσε στον Τεχνόδρομο και στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου πρόγραμμα ποικίλων δράσεων ψυχαγωγίας, τέχνης και πολιτισμού στις 19 Δεκεμβρίου.

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Καραμπέκου υποδέχτηκε μαζί με την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Λ. Αγγελάκη, την πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. Ελ. Ρούσσα και τους Αντιδημάρχους κ. Γιάννη Κουτσογιάννη, κ. Σωκράτη Κωτίνα, κ. Γ. Κανιούρα και κ. Νίκο Πούπη τους μαθητές που συμμετείχαν με πολύ χαρά στις δράσεις.

Ακολούθησε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία στις 20 Δεκεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου,όπου μαθητές με τους καθηγητές του Ωδείου παρουσίασαν πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Στην εκδήλωση όπου παρευρέθηκε πλήθος κόσμου,ο Δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης συνεχάρη τα μέλη του Ωδείου για το έργο τους και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ κ. Γιώργος Γέρμανος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την υποστήριξη και τα μέλη του Ωδείου για τη συνεργασία τους.

Στις 20 Δεκεμβρίου έγιναν εκδηλώσεις στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Μουζακίου και Αγναντερού, όπου μοιράστηκαν γλυκά και δώρα, τόσο στο Μουζάκι, όσο και στο Αγναντερό από το Δήμαρχο κ. Φάνη Στάθη όπου παρευρέθηκε μαζί με τους Αντιδημάρχους.

Ο Δήμος για μία ακόμη φορά με ευαισθησία ανέλαβε στις 22 Δεκεμβρίου σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου και Περιχώρων “Γ. Πασιαλής”, την ομάδα Φίλων Βόλευ Μουζακίου, την Τοπική Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ) Καρδίτσας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου, με τη στήριξη του ΝΠΔΔ(Πολιτισμός -Αθλητισμός -Νεότητα) τη διοργάνωση του 5ου Φιλανθρωπικού Τουρνουά με σκοπό αντί εισιτηρίου την συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς ομάδες.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων το πρόγραμμα περιελάμβανε τα κάλαντα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου,που μετέφεραν το κλίμα των Χριστουγέννων στο Δημαρχείο, ψάλλοντας τα κάλαντα στο Δήμαρχο, ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη και ευχαρίστησε τα μέλη της Ορχήστρας για την όμορφη πρωτοβουλία να συνεισφέρουν στο χριστουγεννιάτικο κλίμα. Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος προσκάλεσε τους υπαλλήλους του Δήμου για να ανταλλάξει μαζί τους προσωπικές ευχές μοιράζοντας στη συνέχεια δώρα για τα παιδιά των υπαλλήλων. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμά της η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου,αφού πέρασε από κεντρικούς δρόμους ψάλλοντας τα κάλαντα στο Μουζάκι, επισκέφτηκε τους ασθενείς συμπολίτες στο κέντρο αποκατάστασης στο Αγναντερό συνοδεία του Aντιδημάρχου κ. Γιώργου Κανιούρα,του προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ κ. Γιώργου Γέρμανου καθώς και του Γενικού Διευθυντή ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ κ. Δημήτρη Φραγκόπουλου.

Με παραδοσιακό χαρακτήρα οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στο Αγναντερό στις 26 Δεκεμβρίου, όπου ο Δήμος σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Αγναντερού συνδιοργάνωσαν την καθιερωμένη «γιορτή τσιγαρίδας».

Στις 28 Δεκεμβρίου ο Δήμος Μουζακίου φιλοξενεί Θεατρική Παιδική παράσταση για τους μικρούς φίλους.Ολοκληρώνοντας τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων ο Δήμος Μουζακίου διοργανώνει στις 29 Δεκεμβρίου γιορτή για τους ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ του Δήμου Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης δήλωσε ευχαριστημένος για τη συνεργασία όλων για την επιτυχημένη διοργάνωση του εορταστικού προγράμματος και δήλωσε:«Στόχος μας είναι να προσθέσουμε χαμόγελα στις οικογένειες των Δημοτών και αυτό θα το καταφέρουμε με σύμπνοια, ομόνοια και αγάπη, δομικά στοιχεία που αποτελούν και το βασικό μήνυμα των Χριστουγέννων».

 

ekdiloseis mouzaki.3

ekdiloseis mouzaki

ekdiloseis mouzaki.1

ekdiloseis mouzaki.2




Total
0
Shares
Previous Article
7o kupelo eskath

Όλα έτοιμα για το 7ο Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ στον Παλαμά

Next Article
tsitsanis 11

Τρίκαλα: Κόσμημα το ψηφιδωτό του Τσιτσάνη

Related Posts