Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εορτάστηκε με όλες τις τιμές η 25η Μαρτίου στην Πύλη

 

Μεγαλειώδης εμφάνιση της Μαθητιώσας Νεολαίας και του Ιππικού Ομίλου Τρικάλων στην παρέλαση ενώπιον των επισήμων και αρκετού κόσμου

Με κάθε επισημότητα και την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πύλη.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν με την δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης παρουσία του Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του Τόπου, των Φορέων της Πύλης και αρκετού κόσμου.

Ακολούθησε η Επιμνημόσυνος Δέησης στο Μνημείο των Ηρώων στον αύλιο χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης η Κατάθεση Στεφάνων από τις Αρχές του Τόπου και των Φορέων της Πύλης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και έγινε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η μεγαλειώδης παρέλαση στην Εθνική Οδό Τρικάλων Άρτας ενώπιον των Επισήμων και αρκετού κόσμου, από την Μαθητιώσα Νεολαία της Πύλης, καθώς και του Ιππικού Ομίλου Τρικάλων (ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ) με την επιβλητική του παρουσία.

Παραβρέθηκαν  ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, η Βουλευτής Τρικάλων κ. Παναγιώτα Δριτσέλη, ο Π.Σ. κ. Γεώργιος Τσίγκας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Λαμπρινή Οικονόμου, κ. Αθανάσιος Κωστάκης κ. Κων/νος Ούτρας, κ Γεώργιος Τζιορτζιώτης, κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Διοικητής του Α.Τ. Πύλης κ. Χρήστος Παπαδογιάννης, Προϊστάμενος του Π.Κ. Πύλης κ. Ιωάννης Τατσίνας, ο Πρόεδρος του Ε.Σ. Πύλης κ. Κων/νος Βοιτσίδης, ο Πρόεδρος του Π. Σ. Πύλης κ, Δημήτριος Πανάγος, ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Λαμπρογιώργος.

[RPG id=64343]



Total
0
Shares
Previous Article

Δυναμική παρουσία του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων στην παρέλαση

Next Article

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φυλής «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» στις εκδηλώσεις για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου