Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εορτάσθηκε η Ημέρα της Πολύτεκνης Οικογένειας από το Σύλλογο Πολυτέκνων Μουζακίου

sullogos poluteknvn

Η  πολιτεία θεσμοθέτησε να εορτάζονται την πρώτη  Κυριακή του Νοεμβρίου οι προστάτες των Πολυτέκνων Τερέντιος και Νεονίλλη και τα επτά παιδιά τους, τους οποίους η εκκλησία μας εορτάζει κανονικά στις 28 Οκτωβρίου, αλλά λόγω της ημέρας  ο εορτασμός μεταφέρθηκε. Στα πλαίσια αυτού του εορτασμού ο σύλλογος Πολυτέκνων Μουζακίου πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις :

  • Τελετή αρτοκλασίας στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου στο Μαυρομμάτι, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου. Ήταν εκεί τα μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου και πολλοί εκκλησιαζόμενοι
  • Μουσικοχορευτική εκδήλωση, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στο κέντρο εκδηλώσεων ΕΝΑΣΤΡΟΝ ( Μαυρομμάτι ). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μουζακίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των βουλευτών του Νομού, πρόεδροι Τοπικών  Συμβουλίων και Συλλόγων της περιοχής και πολλοί φίλοι των Πολυτέκνων. Στην προσφώνησή του ο Δήμαρχος Φάνης Στάθης τόνισε την κοινωνική αξία της πολύτεκνης οικογένειας και την ανάγκη στήριξής της, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά,  αφού από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων του απέδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση του για το Σύλλογο μας. Επίσης, παραβρέθηκαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Αργιθεατών Μουζακίου,  Βατσουνιάς  και Πευκοφύτου ( τμήμα ενηλίκων ) οι χοροδιδάσκαλοι των οποίων  και οι χορευτές παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα με άψογο και γοητευτικό τρόπο. Στο τέλος, βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές- παιδιά πολύτεκνων γονέων- στα πανεπιστήμια της χώρας , το Σχολικό Έτος 2018-19.

Ευχαριστούμε θερμά :

Όλους , όσοι παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τους χορηγούς, χάρη στους  οποίους καλύψαμε τα έξοδα της εκδήλωσης.

Τα χορευτικά και τους συντελεστές τους ( Σύλλογοι, χοροδιδάσκαλοι, χορευτές ).

Τους μουσικούς, οι οποίοι με την ορχήστρα τους παρουσίασαν τραγούδια από όλη τν Ελλάδα.

Τα μέσα ενημέρωσης και διαφήμισης.

Να τονίσουμε εδώ ότι οργανώσαμε αυτή την εκδήλωση για να προσφέρουμε και στα μέλη μας και στους φίλους των πολυτέκνων τη δυνατότητα να  συνευρεθούν και να διασκεδάσουν και με έσοδα να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε οικογένειες με πραγματικές ανάγκες.

                                                                            Το Δ. Σ.

 

 

IMG 20191103 022149




Total
0
Shares
Previous Article
1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

1ο γυναικείο τουρνουά τένις στην Καρδίτσα του Α.Ο. Αντισφαίρισης “Φαέθων”

Next Article
karpa

ΕΠΣ Καρδίτσας:ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΡΠΑ 19-11-2019