Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Eoρταστικό Μήνυμα του Προέδρου της Πανθεσσαλικής Στέγης Δρ.Στεφάνου Γ.Κούτρα

doukas

Το γεγονός της Γέννησης του Χριστού άλλαξε τη δομή του Κόσμου. Δημιούργησε συνθήκες Ειρηνικής Συμβίωσης και Δημιουργικής Πνοής. Η θεϊκή αγάπη γέμισε όλη τη φύση. Αγκάλιασε και θέρμανε τις ψυχές των Ανθρώπων ξεκινώντας από τη φτωχή φάτνη της Βηθλεέμ.

Δυστυχώς όμως ο δρόμος που ανοίχτηκε από το θείο βρέφος και από τους Ανθρώπους που είχαν τη δύναμη να αντιταχθούν στις παθογόνες καταστάσεις έκλεισε. Ο Κόσμος μπροστά στις ηθικές Αξίες έκλεισε τα μάτια της ψυχής.

Η Ανθρώπινη ευτυχία και η “επί γης Ειρήνη”έγινε απραγματοποίητο όνειρο. Η ηθική σήψη έχει φθάσει στο αποκορύφωμα και τρίζει ολοένα και περισσότερο τα θεμέλια της Κοινωνικής ζωής. Επιβάλλεται να αφήσουμε πίσω μας ότι δηλητηριάζει την ψυχή μας.

Να επαναστατήσουμε πρώτα εναντίον του κακού μας εαυτού και να αγωνιστούμε για μια Κοινωνία της Ειρηνικής Συνύπαρξης, την δημιουργικών Πρωτοβουλιών, της Παιδείας και του Πολιτισμού.

Το Ανέσπερο φως του Άστρου της Βηθλεέμ να ρίξει τις ακτίνες του στα σκοτεινά βάθη της ανθρώπινης ψυχής μας για να της δώσει τη δύναμης της Αγάπης.

Η «Πανθεσσαλική Στέγη» ως φορέας πολιτισμού στέλνει το μήνυμα της αγάπης, της Ειρήνης και της αισιοδοξίας. Η έλευση του Νέου Έτους να σημάνει μια νέα αρχή υλοποίησης των οραμάτων και των Προσδοκιών μας.

Για μια Κοινωνία Ειρηνική, Ανθρώπινη και Δημιουργική.

«Χριστός Γεννάται ΔΟΞΑΣΑΤΕ»

Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Next Article
Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο καρδίτσας

Νέες ταινίες στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο καρδίτσας

Related Posts