Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσιασμένα τα μέλη του ΚΑΠΗ Μουζακίου από την εκδρομή τους στη Χαλκιδική

Εντυπωσιασμένα γύρισαν χθες τα μέλη του ΚΑΠΗ  Μουζακίου από την τετραήμερη εκδρομή που διοργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε από 18/6 έως 21/6 και η διαμονή έγινε στο συγκρότημα Shithon, λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα.

Οι εκδρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μπάνια τους και να χαλαρώσουν σε μια όμορφη και οργανωμένη παραλία. Οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος κατέβαλαν τα μέγιστα ώστε να διασκεδάσουν με τις μουσικές βραδιές που διοργάνωσαν, αλλά και με τα ευφάνταστα δρώμενα που σκηνοθέτησαν, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους θαμώνες.  Έτσι λοιπόν, σόου, χορός και διασκέδαση ήταν τα χαρακτηριστικά που κυριάρχησαν αυτό το τετραήμερο.

Επίσης οι εκδρομείς επισκέφθηκαν το ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, την Ιερά Μονή Αγ. Αρσενίου στην Ορμύλια, καθώς και τη μονή του Αγίου Παϊσίου, στη Σουρωτή.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα. Φανή Τσιρογιάννη, η οποία συμμετείχε στην εκδρομή, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ιδιοκτήτες του Shithon και ιδιαίτερα το συνεργάτη τους κ. Τυράκη Δημήτριο, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε όλοι μας να νιώσουμε πολύ όμορφα και οι ηλικιωμένοι να περάσουν αξέχαστες στιγμές, γεμάτες ποιότητα και πραγματικό ενδιαφέρον. Με τη συμπεριφορά τους, νοιώσαμε ότι ήμασταν φιλοξενούμενοι και όχι απλώς θαμώνες.

Να επισημάνω ότι σαν ΔΗΚΕΔΗΜ θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με εκδρομές, είτε με ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέματα που τους αφορούν, είτε προσφέροντας ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες»




Total
0
Shares
Previous Article

Πανηγυρική η έναρξη της 49ης Διεθνούς Γιορτής Πολιτισμού "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΕΙΑ 2016"

Next Article

Ι.Ν. Αγ. Βησσαρίωνος Πύλης: Κάθε Πέμπτη η παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Related Posts

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε Πορτή και Κανάλια του Δήμου Μουζακίου
Διαβάστε περισσότερα

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου – Σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα και σε περιοχές της Καρδίτσας

Διακοπή ηλεκτροδότησης αύριο Κυριακή 21/4 σε όλο το Δήμο Μουζακίου και σε όλη τη δυτική και ανατολική Αργιθέα από 06:00 έως 08:00