Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο και τον απόδημο Ελληνισμό η “Άγια Νύχτα’ από την οδό Κολοκοτρώνη

Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο και τον απόδημο Ελληνισμό η "Άγια Νύχτα' από την οδό Κολοκοτρώνη

Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο και τον απόδημο Ελληνισμό η “Άγια Νύχτα’ από την οδό Κολοκοτρώνη στην Καρδίτσα

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Κολοκοτρώνη στην Καρδίτσα, όπου δημότες της περιοχής έψαλαν από τα μπαλκόνια την «Άγια Νύχτα», προκαλώντας συγκίνηση στο Πανελλήνιο αλλά και στον απόδημο Ελληνισμό, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης για τις εορτές.

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση από κάθε γωνιά της Ελλάδος αλλά και από πολλά μέρη του εξωτερικού (Καναδάς, ΗΠΑ, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρος κ.α.) και η συγκίνηση έντονη. Στο διαδίκτυο το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 20.000 προβολές και τα σχόλια αντίδραση-έκπληξη του κόσμου για την ωραία αυτή πρωτοβουλία από την Καρδίτσα ήταν πολλά και ευμενή.

Με πρωτοβουλία του συμπολίτη Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδίας  κ. Νίκου Ευθυμιάδη, ο οποίος απηύθυνε δημόσιο κάλεσμα, οι περίοικοι από τα μπαλκόνια και τις αυλές των σπιτιών, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον κορωνοιό ένωσαν τις φωνές τους και κρατώντας φαναράκια έψαλαν την «Άγια Νύχτα» και τα «Κάλαντα των Χριστουγέννων».

Με τα φετινά Χριστούγεννα να γιορτάζονται στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας και του lockdown, οι περίοικοι της οδού Κολοκοτρώνη της Καρδίτσας ανέλαβαν δράση -όπως συνέβη και το περασμένο Πάσχα όπου είχαν ψάλλει το «Ω γλυκύ μου Έαρ»- στέλνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας που συμβολίζει την γέννηση του Θείου βρέφους.

Εντυπωσίασε το Πανελλήνιο και τον απόδημο Ελληνισμό η "Άγια Νύχτα' από την οδό Κολοκοτρώνη




Total
0
Shares
Previous Article
rapid test1 Karditsa drive 656

29 Δεκεμβρίου: Νέο «drive through test» στο γήπεδο Σοφάδων και rapid tests στους κατοίκους του οικισμού Ρομά

Next Article
stathis dimarxos ianos

Δήμος Μουζακίου: Αίτημα Δημάρχου στο Υπουργείο Εσωτερικών για νέα χρηματοδότηση προς αποκατάσταση ζημιών από τον «Ιανό»

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.