Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του Συλλόγου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» Λαγκαδίου Ανθηρού

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ  ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»  ΛΑΓΚΑΔΙΟΥ ΑΝΘΗΡΟΥ

Ανεπανάληπτη επιτυχία σημείωσε και φέτος η δημοτική βραδιά που οργάνωσε και πραγματοποίησε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Λαγκαδίου Ανθηρού «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Η εκδήλωση ήταν σε συνέχεια της περυσινής βραδιάς που πραγματοποίησε το Δ.Σ  για τη συμπλήρωση των είκοσι χρόνων του Συλλόγου και η οποία αγκαλιάστηκε από το σύνολο σχεδόν των Ανθηριωτών και με τη δική τους παρότρυνση και απαίτηση θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο. Έτσι καθιερώνεται πλέον κάθε δεκαπενταύγουστο  αυτή η βραδιά ως μια σπουδαία εκδήλωση για όλο το Ανθηρό αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Οι οργανωτές, τοπικός εκπολιτιστικός σύλλογος Λαγκαδίου «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» και εκκλησιαστική επιτροπή, είχαν φροντίσει από πριν για την καλύτερη προετοιμασία και διαμόρφωση  του χώρου.

Υπήρξε κατά γενική ομολογία άριστη οργάνωση ενώ το κοινό έτυχε της πιο καλής εξυπηρέτησης από τους εθελοντές νέους του Λαγκαδίου και όχι μόνον. Το Δ.Σ. είχε φροντίσει να υπάρχει λαχειοφόρος με πλούσια και ενδιαφέροντα δώρα, ενώ στον άνετο και ευρύχωρο  χώρο ψήνονταν και σερβίρονταν σουβλάκια και ποικιλία ποτών.

Ο κόσμος διασκέδασε με την ορχήστρα (Αυγέρης Δημήτριος και  Παπαδήμας Γρηγόρης τραγούδι, Τσιάκαλος Σταύρος βιολί, Μαυρανταζάς Γεώργιος κλαρίνο, Λέκκος Χρήστος κρουστά, Ρίζος Γεώργιος κιθάρα) μέχρι αργά το πρωί της επόμενης μέρας. Το κέφι και η συμμετοχή του κόσμου ήταν και φέτος εντυπωσιακή.

Εκτός από τους χωριανούς και αρκετούς ετεροδημότες Λαγκαδιώτες και φίλους της Αργιθέας  παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση  οι: Πατήρ Απόστολος Κλάρας Λαγκαδιώτης και  ο  Πατήρ Σωτήριος Παπαρούνας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Αργιθέας  Σέμπρος Απόστολος,  ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αργιθέας  Χασιώτης Γεώργιος, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Τσιώλης Σωτήριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αργιθέας Κατσιάνης Γεώργιος και Μαυραντζά Ελένη, οι πρώην δήμαρχοι  Αργιθέας Κωτής Κώστας, Παπαδήμας Ηλίας, Καναβός Χρήστος, η Γραμματέας του συλλόγου Θεσσαλών Ν. Ιωνίας Αττικής Κλάρα Αναστασία, Λαγκαδιώτισσα, ο πρόεδρος του συλλόγου απανταχού Κατουσιωτών Μπαλατσούκας Χρυσόστομος, η γραμματέας του συλλόγου Αργιθέας Καλλιώρα Χαρίκλεια, επίσης και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στο σύντομο καλωσόρισμα των προσκεκλημένων   το Δ.Σ  ευχαρίστησε τους φίλους του συλλόγου για την παρουσία τους,  παρουσιάστηκαν  οι επόμενες προγραμματισμένες δράσεις του Συλλόγου για το 2016 και φυσικά δόθηκε ραντεβού για τον Δεκαπενταύγουστο του 2017.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ



Total
0
Shares
Previous Article

19 συλλήψεις σε στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους στη Θεσσαλία

Next Article

Συνάντηση επανασύνδεσης των αποφοίτων της τάξης 1973 από το εξατάξιο Γυμνάσιο Μουζακίου

Related Posts

ethelontiki drasi dimou Mouzakioy
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ

Ανοιχτή Πρόσκληση του Δήμου Μουζακίου για εθελοντική δράση καθαριότητας την Κυριακή (28/04), σε συνεργασία με τον ΔΕΣΦΑ Ο…