Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντυπωσιακή εμφάνιση της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου

Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της χορωδίας του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου στην 9η Διεθνή συνάντηση Σχολικών Χορωδιών, του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, που πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 19 Μαρτίου 2017, σε Καρδίτσα, Μουζάκι, Σοφάδες και Παλαμά.

Η μαθητική χορωδία και ορχήστρα του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου παίρνει μέρος για 2η συνεχόμενη φορά στη Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών και συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες και από τις τρεις τάξεις του σχολείου, με σκοπό την μουσική καλλιέργεια τους μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και την ανάπτυξη της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Η Χορωδία του σχολείου έχει πάρει μέρος σε δραστηριότητες και πολιτιστικά προγράμματα του σχολείου αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mouzaki Palace Hotel, υπό τη διεύθυνση της κ. Φωτεινής Νασέλου, ερμήνευσαν τα κομμάτια Αντώνης στο ραγγούδι (Θόδωρου Αντωνίου), Κεμάλ (Μάνου Χατζιδάκι), Hallelujah (Leonard Cohen), Η αγάπη ας είναι όνειρό μας (Σπύρου Λάμπρου), και Το Ποδήλατο (Χρήστου Νικολόπουλου).

Την ίδια βραδυά στο Φεστιβάλ πήραν μέρος και οι χορωδίες του Αρσακείου Γυμνασίου-Λυκείου & Αποφοίτων Θεσσαλονίκης, η χορωδία του 1ου ΕΠΑΛ Βάρης, η χορωδία του 1ου ΕΠΑΛ Διόνυσου “ΖΗΝΩΝ” και η Ορχήστρα Πνευστών του Γυμνασίου “LYUBEN KARAVELOV” KOPRIVSHTITSA Βουλγαρίας.

gymnasio mouzakiou 19

gymnasio mouzakiou 1

gymnasio mouzakiou 2

gymnasio mouzakiou 3

gymnasio mouzakiou 4

gymnasio mouzakiou 5

gymnasio mouzakiou 6

gymnasio mouzakiou 7

gymnasio mouzakiou 8

gymnasio mouzakiou 9

gymnasio mouzakiou 12

gymnasio mouzakiou 13

gymnasio mouzakiou 14

gymnasio mouzakiou 15

gymnasio mouzakiou 16

gymnasio mouzakiou 17

gymnasio mouzakiou 20

gymnasio mouzakiou 21

gymnasio mouzakiou 22

gymnasio mouzakiou 23

gymnasio mouzakiou 24




Total
0
Shares
Previous Article

Δρομολογείται η ανακατασκευή τμήματος της Κεντρικής Πλατείας της Καρδίτσας

Next Article

Γραφείο συμβουλευτικής στήριξης ιδρύθηκε και λειτουργεί στο ΤΕΙ Θεσσαλίας

Related Posts