Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκε οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε ορεινή περιοχή των Τρικάλων

Συνελήφθη ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (41) δενδρύλλια κάνναβης και πάνω από (6) κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Εντοπίστηκε, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, οργανωμένη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη και δύσβατη ορεινή περιοχή των Τρικάλων.

kanaviΣυνελήφθη, χθες (01-10-2015) το απόγευμα, στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν την οργανωμένη φυτεία και την έθεσαν υπό επιτήρηση. Χθες το απόγευμα, κατελήφθη ο 54χρονος να καλλιεργεί την συγκεκριμένη φυτεία, η οποία αποτελούταν συνολικά από (41) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1) μέτρο έως (3,3) μέτρα.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκε ένα σκαλιστήρι και ένα πλαστικό μπιτόνι.

Από την κατοχή του 54χρονου κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη ημιαποξηραμένη κάνναβη, βάρους (20) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κοντά σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη ημιαποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (6.207) γραμμαρίων, ποσότητα την οποία, όπως προέκυψε, ο 54χρονος είχε αποψιλώσει σε προγενέστερο χρόνο από τα ανωτέρω δενδρύλλια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.




Total
0
Shares
Previous Article

Εξιχνιάστηκαν δώδεκα περιπτώσεις απατών σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών

Next Article

Δηλώσεις ζημιάς στον ΕΛΓΑ για υπερβολικές βροχοπτώσεις στο Δήμο Σοφάδων