Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένταξη έργων ύψους 415.000€ στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 

ENTAΞΗ ΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠ. 415.000€

1) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΥΠ. 280.000. €

2) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΥΠ. 135.000 €

Υποβλήθηκαν από τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και εγκρίθηκαν 2 προτάσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών ύψους 280.000€ και 135.000 € αντίστοιχα.

Η 1η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πρόγραμμα Φιλόδημος με τίτλο πρόσκλησης: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χάρων των Δήμων της χώρας» αφορά την κατασκευή 8 νέων παιδικών με οι οποίες θα πληρούν τις νέες προδιαγραφές  της υπουργικής απόφαση 27934 /2014 και οι οποίες θα φέρουν όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις κατά ΕΝ1176:2008 και ΕΝ1177:2008.

Οι νέες παιδικές χαρές  θα κατασκευαστούν σε κατάλληλους εκ των προδιαγραφών κοινόχρηστους χώρους των οικισμών του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα στους οποίους θα τοποθετηθούν νέα πιστοποιημένα όργανα ανάλογα με την δυναμικότητα φιλοξενίας παιδιών κάθε παιδικής χαράς. Η πρόταση προβλέπεται ότι θα χρηματοδοτηθεί 205.000 € από το πρόγραμμα Φιλόδημος και 75.000 € από τακτικά έσοδα του Δήμου.

Η 2η πρόταση που υπέβαλε ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα στο πρόγραμμα Φιλόδημος με τίτλο πρόσκλησης: «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού» αφορά την προμήθεια ενός καινούργιου ισότροχου ελαστικοφόρου εκσκαφέα–φορτωτή με 2 οπίσθιους κάδους εσκαφής 30 και 60cm, με τέσσερις (4) αλυσίδες για κίνηση σε χιόνι-πάγο-λάσπη και οπίσθιο προσαρμοζόμενο επί του μηχανήματος υδραυλικού κλαδοκόπτη με κυκλικούς κοπτικούς δίσκους για τις ανάγκες του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.




Total
0
Shares
Previous Article

Σοφάδες: Δράσεις σχολείων για την Εθελοντική Αιμοδοσία

Next Article

Η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. δίπλα στον Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…