Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένταση στο Δ.Σ. Δ. Μουζακίου – Εκτός “ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ αισθάνθηκα κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μουζακίου που πραγματοποιήθηκε στις 29/1/2020 σχετικά με το θέμα της Ημερησίας Διατάξεως για την ονομασία της Πλατείας στον Ελληνόπυργο του Δήμου Μουζακίου ως Πλατεία Δημητρίου Σιούφα.

Ο κύριος Δήμαρχος Θεοφάνης Στάθης μετέτρεψε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε πολιτική αρένα με θύμα τον βανδαλισμό και την υποτίμηση της μνήμης του αείμνηστου προέδρου Δημητρίου Σιούφα.

Ο κ. Στάθης Θεοφάνης, ενώ αυτοαποκαλείται ότι αποτελεί μέλος της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, αφού πριν τις εκλογές έτρεχε στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και έθεσε τον εαυτό του στη ΝΟΔΕ Καρδίτσας, ως υποψήφιος, για να πάρει την κομματική ταυτότητα, επέβαλε στην ομάδα του, η οποία αποτελείται από παλαιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, να ψηφίσουν «όχι», αποφεύγοντας δια της μέσου οδού (Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της ΚΕΔΕ Πάνου Ζυγούρη) χωρίς νομικά επιχειρήματα, υπακούοντας τη θέληση και τη γνώμη, δυστυχώς εκλεγμένων πολιτικών, πρώην και νυν, που ενεργούν με πολιτικές τακτικές και σκοπιμότητες.

Είναι αδιανόητο και ντροπή επί κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Στάθης και η ομάδα του, που οι περισσότεροι πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία, να πούνε «όχι» και η Αντιπολίτευση να ψηφίσει «ναι». Η διαφορά της μίας ψήφου (11 όχι, 10 ναι) αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα για τον κ. Στάθη Θεοφάνη, ο οποίος με μικροπολιτικές πολιτικές αντιπαραθέσεις και υπακούοντας σε ανθρώπους μικροπρεπείς, υποστήριξε το «όχι».

Ο πρόεδρος Δημήτριος Σιούφας αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε όχι μόνο από την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα και είναι ντροπή που ο κ. Στάθης Θεοφάνης, επί της θητείας του, έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Ο καθένας από μας θα κριθεί από τα έργα και τις πράξεις του από τους δημότες και από την παράταξή μας.

Από σήμερα θέτω εκτός της ομάδας μου, ακολουθώντας στη συνέχεια τις νόμιμες διαδικασίες για την διαγραφή τους, των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων μου Γέρμανο Γεώργιο και Πολυμερόπουλο Χρήστο – Μάριο, λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς με λόγια και πράξεις στο πρόσωπό μου και λόγω του ότι εκμεταλλεύονται την εκλογή τους για προσωπικά τους οφέλη και όχι για το καλό των δημοτών και του τόπου μας. Τους απαλλάσσω, να μπορούν να εκφράζονται και να ενεργούν όπως θέλουν, υπακούοντας στη δική τους γνώμη ή να ενεργούν κατά τη γνώμη των άλλων. Τους ευχαριστώ για τον αγώνα που δώσαμε για την εκλογή μας.

Ο Δημήτριος Σιούφας ήταν και θα είναι ο μεγαλύτερος επιφανής πολιτικός όχι μόνο της Θεσσαλίας και της παράταξής μου, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Τα εύσημα και το φαίνεσθαι τα αφήνω σε εσάς, κύριε Δήμαρχε, και την ομάδα σας.

Η επικεφαλής του συνδυασμού
«ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
Ολυμπία Διαμαντοπούλου




Total
0
Shares
Previous Article
giannakopoulos ilias

Ο ηθικός βαρβαρισμός

Next Article
mouseio

Ελεύθερη είσοδος σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους την Κυριακή 02-02-2020

Related Posts