Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένταση έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας

dhmarxeio karditsa entash

Το πρωί της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας προκειμένου να επικυρωθεί το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για την εκμίσθωση 38 στρεμμάτων που αφορούν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην περιοχή των Αγράφων.

Έξω από το Δημαρχείο συγκεντρώθηκαν δεκάδες διαδηλωτές που αντιδρούν στην εγκατάσταση τμήματος αδειοδοτημένης Γραμμής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω ανεμογεννητριών στην περιοχή των Αγράφων.

Μάλιστα κάποια στιγμή η κατάσταση έδειξε να ξεφεύγει όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο του Δημαρχείου και η Αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών και οβίδες κρότου-λάμψης,τα οποία δημιούργησαν προβλήματα ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους που βρισκόταν στο χώρο .

Κάπου εδώ να σημειωθεί πως  συνεδρίαση αναβλήθηκε καθώς δεν υπήρξε η απαραίτητη απαρτία και μένει να γνωστοποιηθεί η νέα ημερομηνία.

KarditsaPress
dhmarxeio karditsa entash1
dhmarxeio karditsa entash2



Total
0
Shares
Previous Article
tantos thomas

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Ομίλου Καρδίτσας Τάντου Θωμά

Next Article
ask eishthria

Ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας του Α.Σ.Κ. στο νέο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…