Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ευχαριστήριο για τις εκλογές αιρετών

 

Με λογισμό και μ’ όνειρο…

Στην ευχαριστήρια επιστολή μας δεν θα αρχίσουμε μιλώντας για αισθήματα ευθύνης και καθήκοντος, γιατί θα ακουστούν πολύ κοινότυπα. Προφανώς και δεν υλοποιήθηκαν όλες οι διεκδικήσεις μας, όπως και σε πολλά δεν κάναμε τη διαφορά την οποία προσδοκούσαμε. Ό,τι κάναμε όμως, το κάναμε με καθαρότητα και χωρίς σκοπιμότητες, με γνώμονα το σωστό, το δίκαιο και το ηθικό. Κινηθήκαμε χωρίς παραταξιακές και κομματικές εμμονές, χωρίς αρρωστημένες ιδεοληψίες και ιδεολογικές αγκυλώσεις.

Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν διαφορετικό συνδικαλισμό, ανθρώπινο, ρεαλιστικό, αλληλέγγυο, έντιμο. Έναν συνδικαλισμό που δεν απωθεί, αλλά ενώνει και συσπειρώνει, που βασίζεται στις αρχές της δικαιοσύνης, της ισότητας και της αξιοπιστίας.

Το σχήμα μας αύξησε την δύναμή του σε αριθμό ψήφων και σε ποσοστά. Στο ΠΥΣΔΕ η άνοδος αγγίζει το 5%, στο ΚΥΣΔΕ καταγράφεται αύξηση 2.5%, ενώ στο ΑΠΥΣΔΕ οι ΣΥΝεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις (ΣΥΝΕΚ) είναι πρώτη δύναμη (39.16%) και με διαφορά από την δεύτερη ΔΑΚΕ (31.88%) που ξεπερνά τις 7 ποσοστιαίες μονάδες!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, που για τέταρτη συνεχόμενη φορά επιλέγετε αιρετό εκπρόσωπο στο ΠΥΣΔΕ από το ψηφοδέλτιό μας και μας κάνετε να νιώθουμε ότι αξίζει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο…

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, που για τρίτη συνεχόμενη φορά η Καρδίτσα, ο μικρότερος νομός της Θεσσαλίας σε εκπαιδευτικό δυναμικό, στέλνει αιρετό στο ΑΠΥΣΔΕ. Θεωρούμε την τιμή μεγάλη και για τον νομό και για την παράταξή μας.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου, πάντα με Διαφάνεια, Αντικειμενικότητα, Αμεροληψία.

Να είμαστε όλοι καλά, με την πίστη ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας…

Με λογισμό και με όνειρο, Συνεχίζουμε…

Αμπατζή Γεωργία, Βουβουσίρα Κατερίνα, Δεληγιάννης Σάκης, Καλαμπαλίκης Θωμάς, Ματιάτου Διονυσία, Παπαστάθης Χρήστος, Πιντζοπούλου Λένα, Ραχμάνης Κώστας, Ριζάς Σωτήρης, Σιαφάκα Ελένη, Τάντου Σοφία, Τσακνάκης Χρήστος, Τσιμπούκας Φώτης

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ)




Total
0
Shares
Previous Article

Τιμωρούν τον Ν. Καρδίτσας με την αρπαγή τμημάτων ΤΕΙ

Next Article

ΑΕ Μουζακίου: Σαρωτική νίκη για «μικρούς και μεγάλους»!!!