Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας: Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας: Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας στην αίθουσα συσκέψεων του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας (Ιεζεκιήλ 44), και ώρα 10:00 το πρωί.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1) Έκθεση και έλεγχος πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου

2) Οικονομικός απολογισμός έτους 2021 και απαλλαγή ευθύνης Δ.Σ. για τη διαχειριστική αυτή περίοδο

3) Έκθεση και έλεγχος Εξελεγκτικής Επιτροπής

4) Συζήτηση και έγκριση Προγράμματος δράσης για το 2022

5) Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2022

6) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής

7) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.

Αντιπρόσωποι

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη που έχει ορίσει ο κάθε Σύλλογος και σε περίπτωση που αυτά κωλύονται τα αναπληρωματικά.

Όσοι Σύλλογοι διενήργησαν εκλογές την τελευταία τετραετία καλούνται να ορίσουν τους νέους αντιπροσώπους τους. Διαφορετικά παραμένουν οι ίδιοι.

Η προθεσμία κατάθεσης των αντιπροσώπων (με υπογραφή Προέδρου και σφραγίδα Συλλόγου) που θα εκπροσωπήσουν τον κάθε Σύλλογο (δυο τακτικοί και δυο αναπληρωματικοί) λήγει την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Οι αντιπρόσωποι του κάθε Συλλόγου δεν μπορούν να εκπροσωπούν παραπάνω από έναν Σύλλογο.

Υποψηφιότητες

Σύμφωνα με τα όσα ορίζει το καταστατικό της Ένωσης, η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για το Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή λήγει την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι οικονομικά τακτοποιημένοι Σύλλογοι (5 ευρώ η ετήσια συνδρομή) και για το σκοπό αυτό μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Ένωσης.

Οι εκλογές θα γίνουν με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου (διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης).

Λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό θα προσέρχονται μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών ή όσοι θα έχουν κάνει μοριακό ή rapid τεστ τις τελευταίες 48ώρες και μόνον αφού προσκομίσουν τα ανάλογα αποδεικτικά.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή), και ώρες 10:00 έως 14:00

(Τηλ. επικοινωνίας 2441072347, fax. 2441027190, e-mail: enpolisk@gmail.com).

Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
laiki agora 1

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, αντί του Σαββάτου, η Λαϊκή Αγορά στην Καρδίτσα

Επόμενο άρθρο
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Επερώτηση για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων στην Πάλτση Νοτίου Πηλίου