Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενίσχυση της προσπάθειας για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ από το καφέ Ηριδανός στο Μουζάκι

panagiotis Rafail

 Στο καφέ “Ηριδανος” στο Μουζάκι έχει στηθεί κουμπαράς για τον μικρό Παναγιώτη -Ραφαήλ, για την ενίσχυση της προσπάθειας συλλογής χρημάτων !!!!

Υ.Γ.: Η απόδειξη κατάθεσης θα δημοσιοποιηθεί!

koumparas rafail


Υπενθυμίζεται ότι ο 18μηνών Παναγιώτης- Ραφαήλ πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, η οποία, μέχρι πρόσφατα, ήταν καταληκτική νόσος, με προσδόκιμο ζωής, χωρίς θεραπεία, τα δύο χρόνια.

Με τη βοήθεια ενός φαρμάκου, όμως, τα συμπτώματα είναι ελαφρύτερα, ενώ στις ΗΠΑ εγκρίθηκε μία γονιδιακή θεραπεία που δεν αντιμετωπίζει απλά τις παρενέργειες, αλλά θεραπεύει τη νόσο τελείως! Το κόστος, όμως, μαζί με τη νοσηλεία, είναι ιδιαίτερα υψηλό, καθώς ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Η οικογένεια του μικρού Ραφαήλ, αδυνατώντας να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό απευθύνθηκε στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ για βοήθεια, όμως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό, ό,τι χρήματα έχουν συγκεντρωθεί θα διατεθούν στο σύνολό τους για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Επίσης, σε περίπτωση που το κόστος καλυφθεί από τον κρατικό μηχανισμό, κάποια από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής της οικογένειας στη Βοστώνη για όσο κριθεί απαραίτητο.

Γίνε ο ήρωας του μικρού Ραφαήλ!




Total
0
Shares
Previous Article
karaiskakis xoreftikoi 13.10.19 slide

Έναρξη χορευτικής περιόδου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου

Next Article
syntakseis

Μειώνονται οι εισφορές στους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες και το μη μισθολογικό κόστος στις επιχειρήσεις

Related Posts