Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

.

από 08.00 ώρα της 18.09.2018 έως 08.00 ώρα της 19.09.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σύλληψη τριών ατόμων

Συνελήφθησαν, χθες (18-09-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρία άτομα, ένας 17χρονος και δύο 15χρονοι, διότι όπως εξακριβώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας είχαν αφαιρέσει δίκυκλο μοτοποδήλατο που ήταν σταθμευμένο σε σημείο της πόλης. Το αφαιρεθέν δίκυκλο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (18-09-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας 43χρονος, διότι λίγο νωρίτερα διέρρηξε ζαχαροπλαστείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμιακή μηχανή. Στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, ένας φακός και ένα ποδήλατο, η προέλευση του οποίου ερευνάται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (18-09-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 20χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (110) πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (18-09-2018) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————— ——————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Οι Επισημάνσεις του ΣΒΘΚΕ για το Σχέδιο ΚΥΑ του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης

Next Article

«ΦιλόΔημος II»: Εντάξεις Πράξεων ύψους 11,6 εκατ. ευρώ