Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία – 30.06.2023

Βόλος: Δύο συλλήψεις για κλοπή εξωλέμβιων μηχανών βάρκας και άλλων αντικειμένων Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς στο νομό Λάρισας - Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής στο Βόλο - Εξιχνιάστηκε απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα στη Λάρισα - Εξιχνιάστηκε κλοπή που διεπράχθη σε κομμωτήριο στο κέντρο του Βόλου

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία – 30.06.2023

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (30.06.2023) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2023) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, -1- ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Λάρισας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών (διακίνηση – αγορά – κατοχή), με ποινή φυλάκισης -6- ετών.
Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων ημεδαπών για, κατά περίπτωση, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κ.Ο.Κ. Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2023) το πρωί τη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας/ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., -4- ανήλικοι ημεδαποί, για, κατά περίπτωση, κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).

Ειδικότερα, δύο από τους ανήλικους κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, οδηγούμενη από τον έναν που στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, εν γνώσει τους ότι αποτελεί προϊόν κλοπής από τους άλλους δύο ανήλικους.

Όπως εξακριβώθηκε, το όχημα αφαιρέθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 27-06-2023 έως τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (29-06-2023) και είναι ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών.

Ειδικότερα, προχθές (28-06-2023) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, οι δράστες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από τσάντα ημεδαπής το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
—————————– ——————————————————————-
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
—————————- ——————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2023) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, με ποινή φυλάκισης -4- μηνών.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (29-06-2023) το μεσημέρι στον Παλαμά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαμά, -1- ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θράκης, για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, με ποινή φυλάκισης -27- μηνών.
Total
0
Shares