Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (Τρίτη 04.01.2022)

elliniki astynomia mixani logo

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (04.01.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, για το αδίκημα της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 01-01-2022 τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Σκιάθο, η δράστιδα, με τη χρήση πέτρας, έθραυσε την οθόνη Αυτόματης Ταμειολογιστικής Μηχανής (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (03-01-2022) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από κατάστημα της πόλης είδη ρουχισμού (μπουφάν, καπέλο). Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου

Συνελήφθη χθες (03-01-2022) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα μέτρα για την περιστολή της φοροδιαφυγής, με ποινή φυλάκισης -8- ετών, -9- μηνών και χρηματική ποινή -1.100- ευρώ.




Total
0
Shares
Previous Article
dromos Karditsa Trikala

Μελέτη αναβάθμισης του δρόμου Καρδίτσας – Τρικάλων δημοπρατεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας  

Next Article
kiniti kartokiniti tilefonia

Φθηνότερη για όλους από 1η Ιανουαρίου η κινητή και η καρτοκινητή τηλεφωνία

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…