Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (Παρασκευή 14.01.2022) 

astynomia 1

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (14.01.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών ανδρών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια – αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός τους

Συνελήφθησαν, χθες (13-01-2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και απείθεια, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός συνεργός τους.

Ειδικότερα, κατά τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, αρχικά ο ένας από τους δράστες απέρριψε εντός ξυλόσομπας, προς καύση, άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, δύο εκ των δραστών ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ ο τρίτος αναζητείται.

Ακολούθως, σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

§  τέσσερις νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους -16,8- γραμμαρίων,

§  -84- ναρκωτικά δισκία, άνευ ιατρικής συνταγής και

§  ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (13-01-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία ημεδαπή, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Ειδικότερα, στην κατοχή της και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά -227- πακέτα τσιγάρων και -2- συσκευασίες καπνού των -50- γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, για απάτη που διαπράχθηκε την 07-05-2021 σε βάρος ημεδαπής.

Ειδικότερα, ο δράστης, με το πρόσχημα πώλησης τροχοβίλας σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, έπεισε την παθούσα να καταθέσει σε -2- συναλλαγές το συνολικό χρηματικό ποσό των -1.240- ευρώ σε τραπεζικό του λογαριασμό που της υποδείχθηκε, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία.




Total
0
Shares
Previous Article
Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου

Υποσχέσεις, ψέματα και το «μεγάλο φαγοπότι»… Άρθρο Χρυσούλας Κατσαβριά Σιωροπούλου, Πρ. Βουλευτή Σύριζα-Π.Σ. Καρδίτσας 

Next Article
perifereia dedye xionia

Μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας  ανοίγουν δρόμο στη ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση χωριών στα ορεινά της Θεσσαλίας