Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία – Κυριακή 13.02.2022

elliniki astynomia mixani logo

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (13.02.2022) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (12-02-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον Τύρναβο, αφαίρεσε από την ταμιακή μηχανή περιπτέρου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -390,83- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη τεσσάρων ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθησαν, χθες (12-02-2022) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, -4- ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο όπου επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με ποσότητα κάνναβης, βάρους -5,4- γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθησαν, σήμερα (13-02-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λάρισα, σε -2- διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικούς Τμήματος Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατελήφθησαν να λειτουργούν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως  προσωρινά υπεύθυνος και ιδιοκτήτης, αντίστοιχα, και συγκεκριμένα:

·       στην πρώτη περίπτωση, ο προσωρινά υπεύθυνος κατελήφθη να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική, στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και

·       στη δεύτερη περίπτωση, ο ιδιοκτήτης να έχει θέσει σε λειτουργία μουσικά όργανα συνδεδεμένα με στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική, στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

—————————-

——————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες (12-02-2022) το πρωί στην Πύλη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης, -2- ημεδαποί άνδρες, διότι διέρρηξαν περίφραξη αύλειου χώρου αποθήκης επιχείρησης, ιδιοκτησίας ημεδαπού, και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της, αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα καθαρισμού, τα οποία έπειτα φόρτωσαν σε Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός δράστη. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο, ενώ κατασχέθηκε και το προαναφερόμενο όχημα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 31-01-2022 έως 10-02-2022,  οι δράστες διέρρηξαν την ίδια αποθήκη και αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα καθαρισμού, ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και ηλεκτρολογικό και επαγγελματικό εξοπλισμό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (12-02-2022) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι κατά το χρονικό διάστημα από τις πρώτες πρωινές ώρες έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας διέρρηξε κατάστημα εστίασης της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό -2- έξυπνα τηλέφωνα (smartphones) καταγραφής παραγγελιών και το χρηματικό ποσό των -720- ευρώ. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -240- ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (12-02-2022) το βράδυ στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, -1- ημεδαπός άνδρας, διότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διέρρηξε αποθήκη στον αύλειο χώρο οικίας ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα μικροεργαλεία, χαρτικά και μπουκάλια με κρασί. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπουκάλι με κρασί και μία πένσα.



Total
0
Shares
Previous Article
sourla

Μήνυση εναντίoν περιφερειακών συμβούλων από τον απόγονο του Γ. Σούρλα

Next Article
rapid test στο Δήμο Παλαμά

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διεξαγωγής rapid test (14.2 εως 20.2) στο Δήμο Λαρισαίων