Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία
elliniki astynomia eglima

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (17.08.2021) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη. χθες (16-08-2021) το απόγευμα στην Αγιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, ένας αλλοδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης -4- μηνών και χρηματική ποινή -3.000- ευρώ για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (16-08-2021) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από εξωτερικό χώρο αποθήκης τροφίμων, ιδιοκτησίας έτερου ημεδαπού, χάλκινες σωληνώσεις από ψυκτικούς θαλάμους. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία Συνελήφθη, χθες (16-08-2021) το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας αλλοδαπός, διότι  επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μπάρι Ιταλίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη, σήμερα (17-08-2021) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ένας ημεδαπός, διότι κατά το έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————————– ——————————————————————-



Total
0
Shares
Previous Article
foria vilia

Δραματική η κατάσταση από την πυρκαγιά στα Βίλια, εκκενώθηκαν 5 οικισμοί και γηροκομείο

Next Article
kairos thalassa

Καιρός: Ανεβαίνει και πάλι ο υδράργυρος σήμερα  - Που θα σημειωθούν βροχές