Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία (06.09.2021)

police astynomia slide

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (06.09.2021) 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (05-09-2021) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, ένας ημεδαπός, διότι, κατά τον έλεγχο, κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -1- γραμμαρίου, η οποία κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και για πλαστογραφία Συνελήφθη χθες (05-09-2021) το μεσημέρι στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, μία αλλοδαπή, διότι επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Πίζα Ιταλίας, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαβατήριο με στοιχεία άλλου ατόμου, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε δηλωθεί ως απολεσθέν/κλεμμένο. Το ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

—————————- ——————————————————–

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

—————————- ——————————————————–

 




Total
0
Shares
Previous Article
Αποτελέσματα ελέγχων Rapid tests στη Θεσσαλία

Rapid tests: 11 θετικά δείγματα στη Θεσσαλία την Κυριακή 5/9 – Που καταγράφηκαν

Next Article
ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καρδίτσας

Συγχαρητήριο μήνυμα της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας προς τους χρυσούς Ολυμπιονίκες Θανάση Γκαβέλα και τον Καρδιτσιώτη πρωταθλητή ταχυτήτων Σωτήρη Γκαραγκάνη

Related Posts