Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων – Σάββατο 23/07/2022

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων – Σάββατο 23/07/2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (23.07.2022) 

 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (22-07-2022) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης -5- μηνών και χρηματική ποινή -1.500- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος Συνελήφθη, σήμερα (23-07-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Αγιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, μία ημεδαπή, διότι  κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, εκπέμποντας μουσική στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, παραβιάζοντας το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

——————————

————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Σύλληψη ημεδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (22-07-2022) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης μαζί με Διάταξη κ. Ανακριτή Τρικάλων, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα Συνελήφθη, σήμερα (23-07-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στην Καλαμπάκα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετεώρων, ένας ημεδαπός, διότι κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα, ιδιοκτησίας του και να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, με αναπαραγόμενη μουσική και έχοντας ανοιχτή την πόρτα του καταστήματος, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

——————————

————————————————————

 




Total
0
Shares
Previous Article
Τα δρομολόγια των ΚΑΜ Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα από 13/02/2023 έως 19/02/2023 - δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Τρικάλων και Καρδίτσας για την εβδομάδα (25-31/7-2022)

Next Article
Nikos Androulakis Pasok

Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…