Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 19.08.2022

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη τριών ημεδαπών για κλοπή – επιπλέον ο ένας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (19-08-2022) τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, -3- ημεδαποί, για κλοπή, ενώ επιπλέον, ο ένας και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, χθες (18-08-2022) το βράδυ, οι δράστες μετέβησαν, με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, σε μάντρα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, όπου αφού εισήλθαν στο εσωτερικό αυτής, ακολούθως, με τη χρήση δύο τροχών κοπής μετάλλων αφαίρεσαν -2- καταλύτες οχημάτων, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και -1- σασμάν κινητήρα.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη, χθες (18-08-2022) το απόγευμα στο Διεθνή Αερολιμένα της Σκιάθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας αλλοδαπός, διότι επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Μιλάνο, επιδεικνύοντας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, ταξιδιωτικό έγγραφο αλλοδαπών Αρχών, φέρον πλαστές σφραγίδες, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξιχνίαση απάτης με υπολογιστή σε βάρος ημεδαπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών.

Ειδικότερα, την 19-02-2022, άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την παθούσα προκειμένου να κάνει κράτηση σε ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η ίδια σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο δράστης κατάφερε να της αποσπάσει τους κωδικούς διαδικτυακής τραπεζικής συναλλαγής της (e-banking), προφασιζόμενος την κατάθεση χρηματικού ποσού για την κράτηση του δωματίου.

Κατόπιν των ανωτέρω, από τον τραπεζικό της λογαριασμό μεταφέρθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των -20.980- ευρώ, ήτοι -2.980- και -18.000- ευρώ, αντίστοιχα, σε τραπεζικούς λογαριασμούς των ημεδαπών δραστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (18-08-2022) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα γυάλινο βάζο, περιέχον φυτικά αποσπάσματα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -28,7- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για διατάραξη κοινής ησυχίας

Συνελήφθη, σήμερα (19-08-2022) στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας ημεδαπός, διότι, κατά τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αναπαρήγαγε μουσική σε υψηλή ένταση, έχοντας θέσει σε λειτουργία συσκευή ραδιοφώνου και ηχεία σε σταθμευμένο εξωτερικά οικίας Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, διαταράσσοντας έτσι την κοινή ησυχία των περίοικων.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνεχίζονται οι εγγραφές για την εισαγωγή στο ΙΕΚ ΔΥΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Διαθέσιμη στο Gov.gr Wallet η νέα Ψηφιακή Κάρτα ΔΥΠΑ - ΙΕΚ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Καρδίτσας

ΙΕΚ ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Καρδίτσας: Διετής επαγγελματική κατάρτιση με πρακτική άσκηση σε 4 ειδικότητες

Next Article
Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Αναστάσιος Μηνίτσιος

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Αναστάσιος Μηνίτσιος

Related Posts

epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…
sport agrafa dermatas
Διαβάστε περισσότερα

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι

Σ.Π.ΟΡ.Τ.: Στα Άγραφα και πάλι Δύσκολο το πρωινό της Κυριακής για τον Κρυάκουρα. Ο βαρύς  καιρός με τα…