Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Eνημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

astynomia

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Συνελήφθησαν σήμερα (22-10-2019) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο άτομα, ηλικίας 24 και 32 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν ένα ποδήλατο, το οποίο όπως εξακριβώθηκε αφαίρεσαν από περιοχή της Λάρισας. Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο ποδήλατο, καθώς και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 23 και 15 ετών. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, προχθές (19-10-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, οι δράστες μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, εισήλθαν σε καφετέρια και διέρρηξαν συρτάρι, αφαιρώντας από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (21-10-2019) το απόγευμα στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, ένας 67χρονος, διότι κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων.




Total
0
Shares
Previous Article
dimotiko sxoleio Anthirou slide

Κτύπησε - επιτέλους- το κουδούνι στο ορεινό μονοθέσιο Σχολείο Ανθηρού!!!

Next Article
smokovo2

Ικανοποίηση για την πρόοδο του έργου ύδρευσης της Ανατολικής πλευράς Ν. Καρδίτσας από τη Λίμνη Σμοκόβου