Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Eνημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

από  08.00 της 07.11.2019 έως 08.00 της 08.11.2019
astynomia klopi slide

                                       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ΤΗΝ (21-09-2019) και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 58 και 46 ετών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δύο δράστες μαζί με έναν ακόμη συνεργό τους, προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές, αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης από οικία 68χρονης το χρηματικό ποσό των (7.000) ευρώ.
                                       ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Εξιχνίαση περίπτωσης απάτης – Σύλληψη δύο ατόμων – Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άλλων δύο ατόμων Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας σε βάρος εταιρείας και συνελήφθησαν ένας 46χρονος και μια 46χρονη, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 34χρονης και ενός 62χρονου. Ειδικότερα, την (06-11-2019) o 62χρονος, έπειτα από συνεννόηση με τον 46χρονο,  επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπάλληλο της εταιρείας και προσποιούμενος τον πελάτη, παρουσίασε μέσω διαδικτύου ψευδή παραστατικά τραπέζης, πείθοντας την υπάλληλο, με το πρόσχημα της εκ παραδρομής κατάθεσης επιπλέον χρηματικού ποσού των (6.300) ευρώ για αγορά πετρελαίου, να  του επιστρέψει το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό με δικαιούχο την 42χρονη. Στη συνέχεια,  η 42χρονη, με την προτροπή του 62χρονου, μετέφερε το χρηματικό ποσό των (6.200) ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της 34χρονης, κρατώντας ως ανταμοιβή για τη διάθεση του λογαριασμού της το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.
                                          ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη χθες (07-11-2019) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 37χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή με ποινή φυλάκισης (18) μηνών.
                                          ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη φυγόποινου Συνελήφθη χθες (07-11-2019) το πρωί στην Καρδίτσα, μία 67χρονη, διότι εκκρεμεί σε βάρος της απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης (5) ετών για ληστεία.



Total
0
Shares
Previous Article
kotsos vouli

Παρέμβαση Γιώργου Κωτσού για την έγκριση τριών εναπομεινάντων ολιγομελών τμημάτων μαθητείας σε ΕΠΑΛ του Νομού Καρδίτσας

Next Article
aneksartiti symmaxia karditsas

Αναστολή - κατάργηση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία