Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Eνημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων

 

                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Σύλληψη ατόμου για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (23-10-2019) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 41χρονος, διότι κατελήφθη να κατέχει (23) ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ατόμων για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων και συγκεκριμένα σε βάρος μίας 19χρονης και ενός 21χρονου, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (01-10-2019) έως (21-10-2019) στο Βόλο, η δράστιδα, εργαζόμενη ως οικιακή βοηθός σε οικία 66χρονης, αφαίρεσε δύο ιερές εικόνες και διάφορα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια ο 21χρονος πούλησε σε κατάστημα αγοραπωλησίας χρυσού. Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.
     ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης Συνελήφθη, χθες (23-10-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος, διότι σε  νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν ένα καλλιεργούμενο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (0,8) μέτρων, καθώς και ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, βάρους (26) γραμμαρίων.
         ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθη, χθες (23-10-2019) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας 52χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης και μία ζυγαριά.



Total
0
Shares
Previous Article
astynomia slide 2019

Τρίκαλα: Ταυτοποιήθηκαν τρεις άγνωστοι δράστες που διέπρατταν κλοπές

Next Article
laografiki etairia plastiras

Ξεκινά η νέα περίοδος για τη Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών «Ν. Πλαστήρας»