Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

 .

από 08.00 ώρα της 17.01.2018 έως 08.00 ώρα της 18.01.2018  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού δυνάμει εντάλματος σύλληψης Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης  για το αδίκημα της μεταφοράς παράτυπων μεταναστών.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με ποινή φυλάκισης ενός μήνα και χρηματική ποινή (200) ευρώ.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 67χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης τριών ετών.
Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά πέντε νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των (955) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ποδήλατο, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών δισκίων Συνελήφθησαν, χθες (17-01-2018) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 43 ετών, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών δισκίων, τις οποίες κατείχαν χωρίς ιατρική συνταγή.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου Συνελήφθη, χθες (17-01-2018) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμεί σε βάρος του  απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί όπλων, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————————— ———————————————————————————-

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

————————– ——————————————————————–




Total
0
Shares
Previous Article

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων

Next Article

Σωτήρης Κουλοκτσής: Η Νέα Δημοκρατία έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τη χώρα