Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της αστυνομίας στη Θεσσαλία

Share

.

από 11.00 ώρα της 13.01.2018 έως 11.00 ώρα της 14.01.2018

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για διακίνηση κοκαΐνης και παράβαση του νόμου περί όπλωνΣυνελήφθη, χθες (13-01-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, καθώς και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, ένας τρίφτης, ένα μαχαίρι, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των (480) ευρώ.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινουΣυνελήφθη, σήμερα (14-01-2018) το πρωί στην Ελασσόνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ακράτας Αχαΐας για το αδίκημα της κλοπής, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο 41χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα.
                                  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
————————-———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

————————-———————————————————————

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες (13-01-2018) το πρωί στους Σοφάδες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να αφαιρεί από υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο οικίας, ιδιοκτησίας 27χρονου ημεδαπού, ένα ηλεκτρικό κινητήρα πίεσης νερού. Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για τα αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με συνολική ποινή φυλάκισης ενός μήνα και δέκα ημερών.

 

Δείτε επίσης